1 kilometrelik kuleye başlanıyor!

Dünyanın en uzunu olacak, Bin Laden yapacak.

1 kilometrelik kuleye başlanıyor!
1 kilometrelik kuleye başlanıyor!
GİRİŞ 20.04.2014 13:14 GÜNCELLEME 06.05.2015 13:25
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Dünyanın en yüksek binasının inşası başlıyor. Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yapılacak olan 'Krallık Kulesi' tamamlandığında 1 kilometre yükseklikte olacak. İnşaatında 80 bin ton çelik kullanılacak gökdelenin maliyeti ise 1,23 milyar dolar. 200 kat olarak planlanan binanın 157'nci katında bir teras yer alacak.  

KİM YAPIYOR?

Gökdelenin inşaasını Usame Bin Ladin'in babasının kurduğu Bin Laden Group üstleniyor. Binanın yapılma amacının ise Suudi Arabistan'ın ekonomik ve siyasi istikrarını göstermek için bir güç mesajı göndermek olduğu belirtildi.

1 kilometrelik kuleye başlanıyor!
GALERİYE GİT
YORUMLAR 29
  • Abdurrahman Çete 10 yıl önce Şikayet Et
    PİRAMİT.. HZ MUSA AS zamanında yaşayan firavun,Hz Musa AS ile dalga geçerek ,yapın şuraya Dünya'nın en yüksek binasını görelim bakalım varmı Musa'nın bahsetmiş olduğu tek ilâh ! diyerek zamanın en yüksek binasını yaptırmasına rağmen HZ AZRAİL'İN elinden kurtulamadı.Yapmış olduğu binalar ise onun,bunun tuvaleti oldu. Kimileri yeryüzünde bulunan mazarları hatırlamamak için,yeryüzünden uzaklaşmak ister.
    Cevapla
  • Devlet-i Ali Osman 10 yıl önce Şikayet Et
    suriyede arakanda kafkaslarda birçok yerde . müslümanlar açlıktan ölürken bunlar zevk-ü sefa içinde yaşıyorlar yarışıyorlar.Suriyede insanların açlıktan aslanları ve kedileri kesip yediklerine geçenlerde şahit olduk yazıklar olsunn
    Cevapla
  • İsmail Aga 10 yıl önce Şikayet Et
    Esadın,Yahudinin,Hristiyanın,Ateistin şehit ettiklerini buradan görecekse varsın yapsın.. Bir arkadaş buraların kuşatma altında olduğunu ve hacca gidenlerin vebali olduğunu söylemiş.Kabe Rabbimindir ve onun izni olmadan zerre taş oynamaz.Bu düşünce sapıklığa götürecek bir düşüncedir.Senin şu anda yorum yaptığın yazılım programı yerlimi? İşine gittiğin otobüs yediğin yemek.Diyorsan ki benim zerre param düşmana gitmiyor o zaman söylenecek çok şey varken yorum yazmaya bile gerek görmüyorum.O topraklar Müslüman aleminindir ve kimse Hac vazifesini engelleme yetkisinde değildir.Herkes kendi kullandığı paranın hesabın zaten verecek.Önce kendimize bakalım sonra suudi kralına gelirsiniz.
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    suud krallığı. keşke şu an islam altın çağını yaşıyor olsa ,Müslümanlar bağımsız ve mutlu olsada o kule bunun göstergesi olarak yükselse.ama suudi krallığı Amerika ve israiln bölgedeki temsilcisinden sadece biri.bunu suriye ve mısır olaylarında takındığı tavırla bir daha kanıtladı. ortadoğuya hıuzur ve demokrasi gelmesi demek o kral hanedanının sonunu getireceği için ordaki halkların hak arayışına zerre kadar prim vermedi .suud krallığı ve BAE krallığı.aksine darbecileri ve zalimleri finanse etti ülkemizde de paralelciler,finanse ettiklerinden eminim .ha bazıları suriyede beşşarın gitmesini en çok suud krallığının istediğini sanıyor ama öyle olsa sisinin gelişine beşşarla aynı yürekten sevinmezlerdi.onların ortak oalrak gitmesini istediği tek adam.ERDOĞAN .
    Cevapla
  • Harun B. 10 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler. Allah bunları ıslah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle