Eceabat'a 730 kişilik konuk evi

Çanakkale’nin Eceabat ilçesine İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü’nün kontrolörlük hizmetleriyle ‘Öğrenci Konuk Evi’ yapılacak.

Eceabat'a 730 kişilik konuk evi
Eceabat'a 730 kişilik konuk evi
GİRİŞ 02.07.2014 10:52 GÜNCELLEME 02.07.2014 10:52


Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ve il protokolünün katıldığı bir törenle geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve Haziran ayı içerisinde de yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanan 730 kişilik Öğrenci Konuk Evi’nin ihale bedeli Vilayetler Hizmet Birliği’nce karşılanıyor. Demirci İnşaat Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi tarafından KDV dahil 18 milyon 150 bin liraya alınan ihale sonrasında inşaat çalışmalarının 450 günde tamamlanmasının öngörüldüğünü belirten Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altındağ, konuk evinin mimarisi, fiziki şartları ve donanımı ile 4 yıldızlı bir otel konforunda olacağını söyledi.

Altındağ, “Çanakkale’deki şehitliklerimizi ziyarete gelen öğrencilerimiz, bundan sonra Çanakkale savaşları ile ilgili daha geniş bilgi alma ve konaklama fırsatı elde edecekler. Bu tesisin İlimize yapılmasında katkısı bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu proje milli birlik ve kardeşliğimize, ecdadımıza saygı bakımından da çok önemli bir proje olup Çanakkale’mize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL