AK Partili belediyelerden Gazze için müthiş atak

Filistin kentlerindeki ihtiyaçlar, AK Parti'nin "kardeş belediyecilik" uygulamasıyla hızla giderilecek.

AK Partili belediyelerden Gazze için müthiş atak
AK Partili belediyelerden Gazze için müthiş atak
GİRİŞ 21.07.2014 00:32 GÜNCELLEME 21.07.2014 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail'in katliama giriştiği Filistin'de yaraları Türkiye saracak. AK Parti, Türkiye'deki şehirler arasında uyguladığı "kardeş belediyecilik" formülünü, Filistin için de uygulamaya geçirmeyi planlıyor. Muhtemel ateşkesle birlikte Türkiye'nin "imar operasyonu" başlayacak. 

ALTYAPISI YERLE BİR

İsrail'in iki gün içinde 400 ton bomba yağdırdığı Filistin'de, okullar, hastaneler, huzurevleri, sosyal tesisler, devlet daireleri büyük zarar gördü. Bazıları neredeyse kullanılamaz hale geldi. 

BELEDİYELER İŞBAŞINDA

AK Parti'nin Türkiye'deki belediyeleri eşleştirerek uygulamaya koyduğu "kardeş belediyecilik" uygulamasına Filistin kentleri de dahil edilecek. İmha edilen altyapı, Türkiye'deki belediyeler tarafından yeniden yapılacak.İstanbul, Ankara, Konya, Kayseri gibi büyükşehirlerin katkılarıyla, hayata tutunmakta zorlanan Filistinlilerin yaraları sarılmaya çalışılacak. 

Gazze'deki ihtiyaçların acilliğinden dolayı bu kentle başlayacak "kardeş belediye" desteği, diğer kentleri de içine alacak. Türkiye Belediyeler Birliği de bu çalışmada rol üstlenecek. Yardım kampanyalarından toplanan paraların da, acil ihtiyaçların karşılanması için kullanılması öngörülüyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • hasan basri 9 yıl önce Şikayet Et
    yahudi yahudiye korkmadan destek veriyor gör. bekleme haydi artık susmak değil gerçek öz müslüman ülkesi kralı olduğunu dünya duysun susma müslümanım diye haykır destek ver
    Cevapla
  • Mehmet Çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına!!!!. Allah aşkına en kısa sürede ne gerekiyorsa yapılsın.Ben kendi adıma her türlü fedakarlığa hazırım hatta savaşa gidilecekse ben gönüllüyüm hemen giderim.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan Uzun Adamı anlamak . Herşeyi Anlamak Abdülhamhamid Hanı Anlamak Olacaktır
    Cevapla
  • egemen doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    yardım. yardım edilsin ama belediyelerimizin yaptığı bir şey yok ki
    Cevapla