West Wall Marina'da yaşam başlıyor

West Wall Marina Villalarında yaşam Eylül ayı sonunda başlıyor.

West Wall Marina'da yaşam başlıyor
West Wall Marina'da yaşam başlıyor
GİRİŞ 03.09.2014 14:24 GÜNCELLEME 04.09.2014 11:36

 

Durak Plus Gayrimenkul’ün İstanbul’da Yakuplu marinada inşa ettiği West Wall Marina Villalarında yaşam Eylül ayı sonunda başlıyor. İstanbul’un Boğaz manzarası keyfini Beylikdüzü’ne taşıyan projede kesintisiz deniz manzarasına sahip, her biri 500 ile 1000 metrekare arasında bahçelere sahip villalar yeni sahiplerini bekliyor

İstanbul’un marinalı tek villa projesi West Wall Marina Villalarında yaşam Eylül ayı sonunda başlıyor.  En küçüğü 353 metrekare büyüklüğündeki, kesintisiz deniz manzarasına sahip villalar, İstanbul’u denizden keşfetmek isteyen aileleri bekliyor.  West Wall Marina Villalarının her birinde 500 ile 1000 metrekare arasındaki müstakil bahçe keyfi sunuluyor.

PROJE 24 AY VADE FARKSIZ TAKSİT İMKANI SUNUYOR

Durak Plus Gayrimenkul A.Ş’nin projesinde metrekare fiyatları 1900 dolardan başlıyor. 7 Farklı villa tipine yer verilen projede Durak Plus Gayrimenkul, kendi finansman gücünü kullanarak müşterilerini kendisi kredilendiriyor. Projede alıcılara 24 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor.

Fiyatların 669 bin dolardan başladığı West Wall Marina Villaları 62 bin metrekare arsa üzerinde 50 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Hepsi hemen teslim durumdaki villaların yüzde 40’dan fazlası sahibini buldu.

Tapuların hemen verilebildiği projede, büyüklükleri 353 ile 815 metrekare arasında değişen 64 villa bulunuyor. Natamam teslim edilen projede villaların dekorasyonu müşterilerin isteğine göre tamamlanıyor. Marinalı villalara rezidans hizmeti de verilebilmesi için, bu alanda dünyaca ünlü İspanyol BlueBay grubu ile ön anlaşma yapıldı.

ÜNLÜ MİMARLIK BÜROSU SOM’UN ESERİ

Mimari tasarımı ünlü Mimarlık firması Skidmore Owings and Merrill'in (SOM) tarafından tasarlanan proje, kapalı garaj, bahçe ve deniz manzaralı teras ile birlikte kullanışlı ve fonksiyonel mimari ile eşsiz bir hayat sunuyor. 160 bin metrekaresi karada, 162 metrekaresi ise denizde olan yat limanının bulunduğu proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, İDO iskelesine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Levent'e 32 kilometre, E-5 bağlantısına ise 3 kilometre mesafede yer alıyor.

BU KEYİF ANCAK İSTANBUL'DA YAŞANIR

Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, bu projeyle İstanbul’un Boğaz manzarası keyfini Beylikdüzü’ne taşıdıklarını söyledi. Fırat Muşlu  “Böyle bir keyfi, ancak Boğaz’da ön görünüm bölgelerinde ve de çok astronomik fiyatlarla yaşayabilirsiniz” dedi.  “İstanbul’u Denizden Keşfet” sloganıyla satışa sunulan villaların en büyük alıcısının ise geleneksel yapısını koruyan muhafazakar aileler olduğunu belirten Fırat Muşlu, şu ana kadar satılan villaların yüzde 80’inin bu kesim tarafından alındığını söyledi.

KAYNAK: EMLAKOFİS