İstanbul'a yeni tünel müjdesi!

İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu Kağıthane ve Dolmabahçe Tünellerinin yanına üçüncü bir tünel daha geliyor.

GİRİŞ 11.09.2014 18:36 GÜNCELLEME 12.09.2014 09:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yapımı devam eden Kasımpaşa-Sütlüce tünelinde inceleme yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Sütlüce-Kasımpaşa Tüneli, İstanbul için hayati önemde bir proje. Unkapanı, Eminönü, Taksim'den çevre yoluna ulaşmak isteyen vatandaşlarımız bu tünel sayesinde rahatlayacak" dedi.
 
6,5 KM'LİK YENİ YOL

Tünelin oldukça zor ve teknolojik açıdan da zahmetli bir proje olduğunu söyleyen Bakan Elvan, "Bir gidiş, bir geliş olmak üzere iki tüpümüz var. Uzunlukları 1.200 metrenin üzerinde. Bağlantı yollarını da eklersek, tünelle birlikte 6,5 km'lik bir çalışmayı bitirmiş olacağız" diye konuştu.
 
MART 2015'TE AÇILACAK

Her iki tünelde de çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Bakan Elvan, "Aralık itibariyle hazır hale gelmiş olacak. Ancak elektro-mekanik işlerin yapılması için 3 aylık süremiz olacak" dedi.
Bakan Elvan, Kasımpaşa-Sütlüce Tüneli'ni Mart 2015 itibariyle trafiğe açmayı planladıklarını da açıkladı.
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPnin hükümete gelme çabalarını boş olarak görüyorum, Çünkü ?. Gençliğin çoğu bilmez ama benim gibi 77 yaşaında olan biri, CHP denince şöyle bir durur düşünür eskileri hatırlar sefalati yolsuzluğu hakareti açlığı jandarmayı polisi,işsizliği doktoru hastaneyi, haksızlığı hukuku,şayet hepsini yazarsam sayfam almaz, aklınıza ne kötülük gelirse üstüne ilava edin, aha işte bu CHPdir, BİLİNE ! ! Bu arada Uğur Dündar kendince CHPyi Türlü çabalarla çamurdan çekme çabası fos, kendide Milletimize az düşmanlık yapmadı hani ! Mesela gönder birini AVM koridorunda namaz kılarken resim çektir Türkiyeye İRTİCA geliyor yaygarası yap, hatırlıyonmu Uğurcum ?
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    muhalefet. muhalefet belediyeleri bunları goruyormu acaba bunlar halka hizmettır ,oyle fıçı delip bıra akıtmakla hizmet olmaz
    Cevapla