150 milyon dolarlık yatırıma göz kırptı!

E7 Grup, 11 Eylül’de başlayan ve 14 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Emlak Fuarı'nda Arap yatırımcılarla sıcak temaslarda bulunuyor.

150 milyon dolarlık yatırıma göz kırptı!
150 milyon dolarlık yatırıma göz kırptı!
GİRİŞ 12.09.2014 15:10 GÜNCELLEME 12.09.2014 15:10


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı Emlak 2014 Fuarı'nda, Kadıköy - Feneryolu ve Fikirtepe'deki konut projelerini tanıtan E7 Yapı, temas halinde olduğu Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki şirketlerin temsilcileri ile görüşmeye başladı.

Fuarın ilk ve ikinci günü 4 Arap yatırımcı ile görüştüklerini söyleyen E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz, “Bizimle iş yapmak isteyen 4 farklı Arap yatırımcı ile yaptığımız görüşmeler son derece olumlu geçti. Fuar sonrasında kendilerini özel olarak ağırlayacağız. Anlaşma sağlamamız halinde önümüzdeki sene 150 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Fuarın ilk ve ikinci günü beklediklerinin üzerinde talep aldıklarını belirten Aydeniz, “Emlak Fuarı’na ilgi beklenenin de üzerinde. Sadece Türk değil yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisi ile karşılaştık. Konumu ve mevcut yapısından dolayı daha önce muadili yapılmamış sürpriz bir kentsel dönüşüm projesi ürettiğimiz Kadıköy - Feneryolu lokasyonu İstanbul’un en canlı merkezlerinden Bağdat caddesine yakınlığı sebebiyle yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Anadolu Yakası’nın gözbebeği olarak nitelendirilen Fikirtepe’de ise yine büyük ölçekli bir proje hayata geçireceğiz.”  şeklinde konuştu. Geçen yıllara oranla katılımcı sayısının artığına dikkat çeken Aydeniz, “Fuara gösterilen bu yoğun ilgi Türk gayrimenkul sektörünün ne denli geliştiğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu” dedi.

KAYNAK: EMLAKOFİS