İstanbul'a 10 yeni cep otogar yapılacak

İSPARK, Alibeyköy'de kullanıma sunduğu cep otogarının ardından 10 ayrı yere daha cep otogarı yapılacağını açıkladı.

İstanbul'a 10 yeni cep otogar yapılacak
İstanbul'a 10 yeni cep otogar yapılacak
GİRİŞ 18.12.2014 13:37 GÜNCELLEME 18.12.2014 13:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Otopark İşletmeleri'nin (İSPARK) Alibeyköy'de kullanıma sunduğu cep otogarı, yılda 1,3 milyon vatandaşa hizmet veriyor. İSPARK'tan yapılan açıklamada, cep otogarının son teknolojik sistemle donatıldığı belirtilerek, günde bin 600'den fazla seferin uğrak noktası olduğu kaydedildi. Otogar kapsamında hizmet veren otoparkın ilk 30 dakika ücretsiz olduğu aktarıldı.

YENİ CEP OTOGARLARI YAPILACAK

Alibeyköy'ün ardından Avrupa yakasında Esenler, Sefaköy, Bahçeşehir, Silivri'de iki cep otogarının projelendirildiği kaydedilen açıklamada, Anadolu yakasında ise Ataşehir, Kavacık, İMES Ataşehir ve Pendik'e cep otogarı yapılacağı bilgisi verildi.

HAREM, ATAŞEHİR'E TAŞINACAK

İSPARK'tan yapılan açıklamada, cep otogarının son teknolojik sistemle donatıldığı belirtilerek, günde bin 600'den fazla seferin uğrak noktası olduğu kaydedildi. Otogar kapsamında hizmet veren otoparkın ilk 30 dakika ücretsiz olduğu aktarıldı. Alibeyköy'ün ardından Avrupa yakasında Esenler, Sefaköy, Bahçeşehir, Silivri'de iki cep otogarının projelendirildiği kaydedilen açıklamada, Anadolu yakasında ise Ataşehir, Kavacık, İMES Ataşehir ve Pendik'e cep otogarı yapılacağı bilgisi verildi. Harem Otogarı'nın Ataşehir'e taşınacağı anımsatılan açıklamada, projenin yakın zamanda bitirilerek, bağlantı yollarındaki otobüs aktarma istasyonlarındaki yoğunluğun azalacağı anlatıldı.

"OTOGARDA, İSPARK PERSONELİ HİZMET VERİYOR"

Açıklamada, vatandaşların rahat ve güvenli yolculuk yapması için hizmete alınan cep otogarlarıyla ilgili şu değerlendirmelere yer verildi;

"Otogarların kent merkezinin dışına çıkarılması amacıyla başlanan proje devam ediyor. Kısa süreli yolcu indirme-alma noktası olan otogarda sunulan imkanlar yoğunluğu artırdı. Vatandaşlar modern ve teknolojik sistemleri barındıran taksi servis gibi ulaşım imkanları olan otogarı tercih ediyor. Cep otogarının bünyesinde idari bina, kafeterya, bekleme salonu, otobüs acenteleri, servis ve taksi durakları ile ziyaretçilerin kısa süreli parklanma yapabileceği otoparklar bulunuyor. Çocuk oyun parklarının da yer aldığı otogarda, İSPARK personeli hizmet veriyor."

YORUMLAR 2
  • Esenler Otogar'da soygun 9 yıl önce Şikayet Et
    Ulaştırma KOoordinasyon MErkezinin kararına rağmen otogara giren araçlardan en az 8 TL üzret alınıyor. UKOME "25 dakikaya kadar ücretsizdir" demesine rağmen 5 dakikada çıkan araçtan dahi para kesiliyor. UKOME bunu bildiren tabelayı dahi asmış çıkış gişelerinin oraya. Para isteyen görevliye tabelayı gösterip itiraz ettim. Bir kaç hafta sonra tekrar gittiğimde tabelanın üzerini okunmasın diye sprey boyayla boyamışlardı. Devletin aldığı karara rağmen resmen haraç topluyorlar. İlgililere duyurulur.
    Cevapla
  • abdullah ünal 9 yıl önce Şikayet Et
    desenize otobuslerde beledıye otobusune dönecek.....
    Cevapla