DAP Yapı’dan Sevgililer Günü kampanyası

DAP Yapı, Şubat ayında rezidans daire alan herkesi rüya gibi bir tatil ile ödüllendiriyor.

DAP Yapı’dan Sevgililer Günü kampanyası
DAP Yapı’dan Sevgililer Günü kampanyası
GİRİŞ 09.02.2015 13:05 GÜNCELLEME 09.02.2015 13:05

DAP Yapı’nın, Kartal’da hayata geçirdiği Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina’nın çok az sayıda kalan rezidans dairelerinden Şubat ayında ev sahibi olanlar dünyanın en ünlü tatil merkezlerinden Maldivler’de 3 veya 5 gün muhteşem bir tatil kazanacak. Kampanya, 28 Şubat’a kadar geçerli olacak.

Gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan DAP Yapı’nın, İstanbul Kartal’da geliştirdiği İstMarina, Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme Projesi ödülünün ardından 2014’ün En Fazla Satış Gerçekleşen Projesi olarak başarılarını taçlandırmıştı. DAP Yapı, bu sevinci paylaşmak adına 100.000 TL’ye varan indirim ve Maldivler’e çift kişilik tatil fırsatı sunuyor.

İstanbul’dan Maldivler’e  gidiş dönüş uçak bileti ile Water Bungalow'da çift kişilik odalarda 3 gece veya 5 gece tam pansiyon konaklamayı içeren ve Şubat ayı sonuna kadar geçerli olacak Sevgililer Günü Kampanyası’ndan çok az sayıda kalan rezidans dairelerden satın alanlar yararlanabilecek.

Dünya’nın En İyi Projesi’nden En Romantik Tatil Hediyesi

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz İstMarina projesinin benzersizliğiyle, satış başarısıyla ve aldığı Dünya çapındaki ödüllerle kendilerini gururlandırdığını belirterek, şunları söyledi:

DAP Yapı olarak İstanbul’un farklı bölgelerinde geleceğin projelerini geliştiriyoruz. İstMarina projemizle ülkemize değer kattık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra, akabinde Dubai’den aldığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. International Property Awards tarafından ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina’nın 2014'te yıllık bazda, gelir kaleminde en fazla satışı gerçekleşen projesi olarak, elde ettiği 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle bu alanda en yüksek satışı gerçekleştirmesi doğru yolda olduğumuzu kanıtladı .Biz de bu başarılarımızın sevincini müşterilerimizle paylaşmayı, onları da ödüllendirmeyi istedik.”

Dünyanın en iyi karma yaşam projesi İstMarina

Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstMarina, yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanlarıyla “Dünyanın en iyi karma yaşam projesi” olarak nitelendiriliyor.

İstMarina’da, ihtiyaca yönelik birbirinden farklı tiplerde, 1+0’dan 5+1’e 1463 üniteden oluşuyor. 34 metrekarelik en küçük rezidans’tan 720 metrekarelik 5+1’e uzanan farklı seçeneklerin yer aldığı projede tüm rezidansların adalar manzarasına sahip büyük terasları bulunuyor.

Hava ve deniz ulaşımındaki kolaylıkların yanı sıra hızlı tren hattının da yürüme mesafesinde olması projeye yatırımı değerli kılıyor. Projenin kısa vadede yüzde 100, uzun vadede yüzde 300 prim yapacağı öngörülüyor. KDV oranının yüzde 1 olması da avantaj arz ediyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL