İncek Loft’a 700. satış rakamına ulaşıldı

İstanbul Levent Loft’tan sonra Loft markasını Ankara’ya taşıyan Akfen İnşaat, İncek Loft projesinde 700. satış rakamına ulaştı.

İncek Loft’a 700. satış rakamına ulaşıldı
İncek Loft’a 700. satış rakamına ulaşıldı
GİRİŞ 05.03.2015 14:24 GÜNCELLEME 05.03.2015 14:24

Başkentlilerin İncek Loft’a yoğun bir ilgi gösterdiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın,  “Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’te, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirdik. Projenin sunduğu olanaklar hem ailelerden hem de sunduğumuz kar fırsatını gören yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Beklediğimiz ilgiyi görmenin memnuniyetini yaşıyoruz” dedi. 

Projeden daire sahibi olanların evlerinden dışarıya adımlarını attıklarında mutlu olacakları keyifli bir ortam yaratmayı hedeflediklerini belirten Akın; “İncek Loft, peyzaj ve sosyal imkanlar bakımından da İncek’in gözdesi olacak bir proje. 108 bin m²lik arsa üzerine inşa edilen İncek Loft’ta  % 75 peyzaj ve donatı alanından oluşuyor. Şimdiden İncek’e olan ilgiyi arttırmış durumda, tamamlandığında bölgeye önemli bir değer katacak” dedi.

 Yeni bir kampanya döneminin hazırlıklarını yaptıklarını belirten Akın ‘Nisan ayında farklı ve güçlü bir kampanya dönemine gireceğiz,  kampanyaya ilginin yüksek olacağını ve kalan dairelerimizin kısa sürede satılacağını öngörüyoruz  ’’dedi.

 1199 konutlu İncek Loft, İncek’in en büyük konut projesi

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, “İncek Loft”, başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi. Yüksek Evler, Ankara Evleri ve Teras Evler’den oluşan İncek Loft’ta 1+1’den 6,5+1’e kadar 71m2 ile 562 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte 1199 konut yer alıyor.

İncek Loft’ta daireler, Akfen bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği ve kişiye özel ödeme planları ile sunuluyor.

 İncek Loft’ta 1. Etap daire teslimleri Nisan 2016’da başlayacak.

KAYNAK: EMLAKOFİS