Bağcılar'da Göksupark evleri’ne yoğun İlgi

Bağcılarda yükselen Göksupark evleri ayrıntılarıyla dikkat çekiyor.

Bağcılar'da Göksupark evleri’ne yoğun İlgi
Bağcılar'da Göksupark evleri’ne yoğun İlgi
GİRİŞ 08.04.2015 15:21 GÜNCELLEME 09.04.2015 01:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yüzünüzden eksilmeyen özel bir mutluluk, her zaman rahat edeceğiniz konfor, kalite, nefes alacağınız yeşil alanlar, “istediğim budur” diyebileceğiniz kolaylıklar ve ayrıcalıklar sizin için Göksupark evlerinde bir araya getirildi. 

Göksupark evlerinde herkes kendini özel hissedecek. İstanbul’un önemli lokasyonlarından biri olan Bağcılar Göztepe’de hayal ettiğinizin ötesinde bir yaşam anahtarı sunuluyor. 

Çocuklarımızın daha doğal, daha güvenli ve daha eğlenceli bir ortamda büyümesin istemez misiniz? İşte size bu imkâna kavuşmanız için bir fırsat…

AYRICALIKLISINIZ



GKS Yapı güven ve kaliteyi kendine rehber edinerek, modern mekânlarda ve seçkin komşularla beraber yaşama imkânını sizlere Göksupark evlerinde sunuyor.

STRESTEN UZAK VE KONFORLU YAŞAM ALANI

Göksupark evlerinde öncelikle güven içinde yaşamayı elde edeceksiniz. Çocuklarınız için güvenli bir yaşam alanı, otopark sorunu olmadan daireye özel otopark kumandası, misafirleriniz için de güvenlik görevlilerinin sorumluluğunda olan site dışında otoparkları, yeşille çevrelenmiş rahat bir alanı, ulaşım rahatlığını, sosyal imkânları standartların üzerinde olan konforlu bir yaşama sahip olacaksınız. 

Mimari yapısı, sıcak görünümü, teknolojisi ve sağladığı sosyal imkânlarıyla yaşam merkezinin ötesinde, beklentilere fazlasıyla cevap verebilen sanat çizgisinde bir yapı olan Göksupark evleri değerli ev sahiplerini beklemekte.

Göksupark evlerinde 3 tip daire bulunmakta. Daireler 2+1 90 M2 330.000 TL, 3+1 115 M2 390.000 TL, 3+1 125 M2 460.000 TL’den başlıyor.

GKS YAPI banka kredi kullanımlarınızda firmamıza özel 120 aya kadar indirimli oranlar ile ev sahibi olma fırsatını sunuyor.

GKS YAPI

 1994 yılında kuruldu.  tecrübeli ve dinamik kadrosuyla uzun yılların birikimine sahiptir. Şirketimiz kurulduğundan bu yana Otomobil, Eğitim, Gıda, Dayanıklı Tüketim Malları, Taahhüt ve İnşaat sektöründe faaliyet göstermiştir. İnşaat sektöründe yüzlerce konuta imza atan GKS Yapı, ilk günkü heyecanıyla yeni projelerde dayanıklı konutlar üretmeye devam etmektedir. En büyük amacımız, yeteneğimiz ve tecrübemizi yüklendiğimiz her ise yansıtarak başarılı islere imza atmaya devam etmektir.

www.goksupark.com.tr
İLETİŞİM: 0212 489 0 457

YORUMLAR 10
  • sudan ucuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bedavaymış ya laa bunlar:(((((((((
    Cevapla
  • Zar ve Pul 9 yıl önce Şikayet Et
    yuhhh be resmen gangster evi bunlar.
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Bagcilarimaza boyle guzel projeler gerek.
    Cevapla
  • Fer 9 yıl önce Şikayet Et
    Antalya-Manavgat daki daireler ile kıyaslarsak gerçekten gayet makul. Hiç bir numarası olmayan sıradan 120 m2 evler 300.000TL.
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu halkın iktidarı?? İki kuruşluk malı yüz kuruşa mı satmak?? Siz zengini daha zengin yaptınız. Bütün zenginler pastadan pay almak için yandaşlık yarışına girdi.
    Cevapla
  • iktidarı bilmem 9 yıl önce Şikayet Et
    ama bunları neyle alacağız... ya çalıp çırpacağız, ya yolsuzluk yapacağız, ya haraç keseceğiz. 40 yıl çalışmış biri olarak devletin bana verdiği 73.000 tl .. gerisini ne halt edeceğiz.. birileri başka gezeğende yaşıyor galiba
    Cevapla
  • skymoon 9 yıl önce Şikayet Et
    ya kardesim ilan bu ya ucuz da var pahalida secim sana ait
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle