Bakan açıkladı! Bir hızlı tren müjdesi daha

Bakan Elvan, Eskişehir- Afyon- Isparta- Burdur ve Antalya hızlı tren hattının yapımına 2016’da başlanacağını söyledi.

Bakan açıkladı! Bir hızlı tren müjdesi daha
Bakan açıkladı! Bir hızlı tren müjdesi daha
GİRİŞ 27.04.2015 12:34 GÜNCELLEME 27.04.2015 12:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, hızlı tren müjdesi verdi.
 
Ak Parti Burdur milletvekili aday tanıtım toplantısı, Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın katılımıyla Hüsnü Bayer Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Burdur İl Başkanı Ömer Bütüner, milletvekili adayları, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldığı toplantıda konuşan Lütfi Elvan, "Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Yolları böldük insanları, şehirleri kavuşturduk. Çile yollarından sizleri kurtardık. Burdur'u diğer illerimizle bölünmüş yollarla bağladık ancak bunlarla yetinmiyoruz. Önümüzde çok iş var. Yolun başındayız. İlk yarımız bitti. İkinci yarıya başlıyoruz. Türkiye'de ikinci atılım hamlesi başlıyor" dedi.

'BEYANNAMELERİNDE PROJE YOK'

Burdur- Antalya arasındaki Çubuk Beli ve Çeltikçi Beli'nde tüneller yapılacağını aktaran Lütfi Elvan, "Çubuk Beli'nden değil, Çubuk Tüneli'nden geçeceksiniz, Çeltikçi Beli'nden değil Çeltikçi Tüneli'nden geçeceksiniz. Karamanlı- Fethiye bölünmüş yolunun ihalesini yaptık. Hayırlı uğurlu olsun. Muhalefet gibi para dağıtmıyoruz. Beyannamelerinde bir tane proje yok. Bu ülkeyi istikrara kavuşturduk. 'Madem Ak Parti istikrara kavuşturdu bu ülkeyi hiç olmazsa şu paraları dağıtalım da vatandaştan oy toplayalım' demek istiyorlar. Var mı hızlı tren projeleri? Yok" diye konuştu.

'ÜLKEYE YATIRIM YAPIYORUZ'

2016'da Eskişehir- Afyon- Isparta- Burdur ve Antalya hızlı treninin yapımına başlayacaklarını vurgulayan Lütfi Elvan, şöyle dedi:
 
"Sizlere hızlı tren yakışır, sizlere konforlu seyahat etmek yakışır. Sizler bu vatanın, bizler de sizlerin hizmetkarıyız. Bitmedi. Bölünmüş yollar yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. '80 yılda yapılandan daha fazlasını 12 yılda yaptık' diyoruz. Buna muhalefet cevap verebiliyor mu? Var mı bir cevapları? Kılıçdaroğlu'nun bir itirafı var. 12 yıllık süreçte bizim 50 küsur hükümetten daha fazla kaynak kullandığımızı itiraf ediyor. Biz böyle bir hükümetiz. Bununla gurur duyuyoruz. Biz bu ülkeye yatırım yapıyoruz. İstihdam sağlıyoruz, aş sağlıyoruz. Son 5.5- 6 yılda 6 milyona yakın istihdam sağladık. İstihdam yaratmada Avrupa'nın en başarılı ülkelerinden birisiyiz. Bu süreç sizlerin güçlü desteğiyle devam edecek."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • RTE 8 yıl önce Şikayet Et
    Şükür şükür sukur
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kütahya niye aralarında yok!!!!!
    Cevapla
  • ohoo 8 yıl önce Şikayet Et
    ha yarın başlasanızzz da 2016 da bitse zamanımızzz daralıyor acele edilse olmaz mı?
    Cevapla
  • halim 8 yıl önce Şikayet Et
    Kütahya hala cezali mi?
    Cevapla
  • sazak 8 yıl önce Şikayet Et
    ben buna müjde derim. yaşadık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle