Dünyada bir ilk olacak! Dev proje imzalanıyor

Bakan İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

Dünyada bir ilk olacak! Dev proje imzalanıyor
Dünyada bir ilk olacak! Dev proje imzalanıyor
GİRİŞ 10.05.2015 03:06 GÜNCELLEME 10.05.2015 03:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Üsküdar’da bulunan Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu’na katıldı.

Bakan Güllüce, sempozyumun ardından yaptığı açıklamada, 3’üncü köprüyle İstanbul’un rahata kavuşacağını belirterek, "İstanbul, Ortadoğu ve Uzakdoğu’ya geçiş konumunda olduğu sebeplerle ağır nakliyatın gittikçe çoğaldığı bir hal var. İstanbul’dan geçmek zorunda araçlar. Bu iki köprü yetmiyor. Her ne kadar 1. köprü de lüzumsuz, 2. köprüde lüzumsuz diyen muhalefet varsa da 3. köprü mutlaka gerekliydi. İstanbul rahata kavuşacak" şeklinde konuştu.

''3 KATLI TÜNELİN DÜN ÇED RAPORU'NU HALLETTİK''

Bakan Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili şunları ifade etti:

''3 katlı tünelin ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum. Bu 3 katlı dünyada ilk defa bir tünel denizin altından yapacağız. Biz Marmaray'ı nasıl bitirdiysek Avrasya Tüneli'ni nasıl başladık ve bitireceksek. Bu üç katlı tünel dünyada ilk kez Türkiye'de yapılıyor. Türkiye almış başını gidiyor'' dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 14
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Eeey muhalefettekilerin tümü (paralelciler de dahil) çomaklık yapmaktan vazgeçin ilerlememize engel olmayın artık engel olamıyorsunuz gerçi ama erteletiyorsunuz yazık oluyor bu ülkeye. Tarihe hiç de iyi bir ünvanla geçmeyeceksiniz.
    Cevapla
  • İlker 8 yıl önce Şikayet Et
    yeni yapılacak bu tünelin yıllık bakım masrafı hesaplanmışmıdır
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlar konusur ak parti yapar
    Cevapla
  • Anti CHP 8 yıl önce Şikayet Et
    Kemalim de İmam Hatipleri (4+4+4) kaldırmayla uğraşsın;adamlar icraat üstüne icraat ekliyor,sen de sallamalarına sallama ekliyorsun arada ki fark işte bu!...
    Cevapla
  • cunku 8 yıl önce Şikayet Et
    Ucuyoruz çünkü yolsuzluklar bitti. Ucuyoruz çünkü yoksulluk ve işsizlik bitti. Ucuyoruz çünkü elestiri, terolans ve adalet bitti daha ne düşünüyoruz arkadaşlar milletçe ucuyoruz cunku....
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Necdet Sezer herşeye maydanozluk etmeseydi şimdi daha başka yerlerde idik, hükümet daha bir kaç senedir iktidar unutmayalım lütfen. Tekere çomak sokanlar ayıklanmadan teker meker dönmüyor çünkü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle