Yeni havalimanı son sürat devam ediyor

İGA Havalimanı İnşaat (CEO) Yusuf Akçayoğlu, İstanbul yeni havalimanı inşaatına planlandığı şekilde hızla devam ettiklerini bildirdi.

Yeni havalimanı son sürat devam ediyor
Yeni havalimanı son sürat devam ediyor
GİRİŞ 19.06.2015 17:47 GÜNCELLEME 19.06.2015 17:47
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yusuf Akçayoğlu, son günlerde basında yer alan "İstanbul yeni havalimanı alanının kamulaştırma kararının yürütmesinin durdurulmas" haberlerine yönelik yazılı bir açıklamada bulundu.

"HUKUKİ BİR DURUM YOK"

Yusuf Akçayoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından yapılan resmi açıklamada da belirtildiği gibi İstanbul yeni havalimanı inşaatının durdurulması veya projeyi sıkıntıya sokacak hukuki bir durum ve alınmış bir kararın söz konusu olmadığına dikkati çekti.

TÜRKİYE'NİN GURUR PROJESİ

İGA olarak inşaat faaliyetlerinin planlandığı şekilde hızla devam ettiğini vurgulayan Akçayoğlu, şunları kaydetti:

"Birkaç gündür çıkan asılsız haberlerin aksine geçen haftadan bu yana ulusal gazetelerimizin çoğunda göreceğiniz üzere projeyi değil durdurmak daha da hızlandırmak için Türkiye genelindeki tüm hafriyat firmalarını davet ediyoruz. Kriterlerimizi sağlayan tüm firmalara kapımızı açarak mevcut 1.100 kamyon sayımızı 2 binlere çıkarmayı hedefliyoruz. Kaynaklarımızı maksimum seviyeye çıkararak Türkiye'nin bu gurur projesini en başarılı şekilde tamamlayacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    o havalimanını bitirirseniz ,almanlar sizi yüce divana göndertecek bakın,deyvereyim.merkel çok kızgın. kraliçe de ulkedeki saltanatını sona erdirecek kanal istanbul için kızgın.onun için dikkat edin.necip hablemitlioğlunu hatırlayın.solcu falandı ama, yazdığı ve araştırdığı konu tehlikeli idi..
    Cevapla
  • a124 8 yıl önce Şikayet Et
    Amin hayırda inşallah
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Her insan kendine yakışanı yapar.
    Cevapla
  • sevil kaman 8 yıl önce Şikayet Et
    bu havalı bittiği zaman ülkemiz ciddi paralar kazanacak. umarım bir an önce biter
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    kıskananlar çatlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle