Özyurtlar'dan faizsiz kredi fırsatı

İstanbul Esenyurt'ta inşaa edilen Nlogo İstanbul için ÖZyurtlar İnşaat tarafından faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Özyurtlar'dan faizsiz kredi fırsatı
Özyurtlar'dan faizsiz kredi fırsatı
GİRİŞ 08.02.2016 17:17 GÜNCELLEME 08.02.2016 17:17

İstanbul Esenyurt, son yıllarda inşaat sektörünün gözde ilçelerinden. Özyurtlar İnşaat'ın bölgede yaptığı 'Nlogo İstanbul' projesinden ev almak isteyenler içinse marka tarafından yılın ilk kampanyası düzenlendi. Özyurtlar, bu projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinatla 48 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuyor.

Toplam üç etap halinde inşa edilen Nlogo İstanbul'un içinde 100'den fazla dükkanın bulunduğu Cadde İstanbul da yer alıyor.

Fiyatlar 139 bin liradan başlıyor

Daire fiyatlarının 139 bin liradan başladığı ve 299 bin liraya kadar çıktığı Nlogo İstanbul'da sunulan hizmetle ise şöyle:

24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor. Nlogo İstanbul'da çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, sinema salonu, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center.

Esenyurt'un merkezinde faaliyete geçirilen Nlogo İstanbul, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Şimdi de Nlogo İstanbul projemizden daire almak isteyenler için peşin fiyatına 48 ay vadeyle hem de 0 faizle bir kampanyayı faaliyete geçirdik. Kampanya boyunca 1+0 daireler 139 bin, 1+1 daireler 209 bin, 2+1 daireler ise 299 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak" ifadelerini kullandı.