MHP'li isimden 3. köprü ve havalimanı itirafı!

MHP başkanlığına aday olabileceği açıklamasıyla gündeme gelen Ahmet Vefik Alp, 3. köprü ve havalimanının muhteşem projeler olduğunu söyledi.

MHP'li isimden 3. köprü ve havalimanı itirafı!
MHP'li isimden 3. köprü ve havalimanı itirafı!
GİRİŞ 18.05.2016 12:05 GÜNCELLEME 19.05.2016 15:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP genel başkanlığına aday olabileceği açıklamasıyla gündeme gelen kent bilimci ve yüksek mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

AK Parti'nin çalışmalarını büyük bir dikkatle izlediğini belirten Alp, “Kim ne derse dersin. Ülkede yaşanan bütün olumsuzluklara karşın AK Parti'yi sürekli güçlü ve diri tutan ana nedenlerden biri Cumhurbaşkanı ve Binali Yıldırım faktörü. Kimi yanlış, kimi doğru vizyon projelerin zamanı geldikçe ortaya sürülerek seçmenin etkilenmesidir.” dedi.

DOĞRU VE MUHTEŞEM PROJELER

İstanbul'da yapımı devam eden büyük projelere de değinen Alp, Zaman'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Başta İstanbullular'ın büyük merak ve heyecan içinde bekledikleri İstanbul tüpgeçişler, transmar, monoray, kentsel yenileme ve körfez geçişi olmak üzere hazırladığım projelerin bugün hayata geçirilmesi için büyük çaba gösterildiğini biliyorum. Bu da bana mutluluk veriyor. Bu da AK Parti'nin bir başarısı ve projelerin büyük kısmını hayata geçirebilme yeteneğidir. Bu durumu alkışlamak lazım. İstanbul tüpgeçişleri doğru projedir. 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projelerdir ancak yer seçim konusu tartışılabilir. Körfez köprüsü ve Çanakkale Boğaz köprüleri doğru projelerdir. İzmir Körfez Geçişi doğru bir projedir.”

MHP PROJE PARTİSİ OLMALI

Bir süre önce ayrıldığı MHP ile ilgili değerlendirmeler de yapan Alp, bu partinin proje özürlü olduğunu savundu. “Bırakın vizyon projeleri, yanlış projeleri dahi yoktur.” diyen Alp, “MHP parti olarak %15 bandına mahkum edilmiştir. Ülkücü gençlik ‘sanattan anlamaz, proje yapamaz' yaftası ile baskılanmıştır. İnanıyorum ki rahmetli Türkeş bendenizi davanın bu eksiğini gidermek için yanına almış ve MHP Genel Merkez Binası projesini hazırlatmıştır. ‘Ahmet Bey oğlum MHP Genel Merkezi sadece bir siyasi parti merkezi değil, Türk dünyasının dağı olsun' derken bu vizyonunu aktarmıştır. MHP'de dönüm noktasına gelinmiştir. Değişim kaçınılmazdır. Dilerim MHP'yi vizyon ve proje partisi yapabilecek bir ekip iş başına gelir.” dedi.

YORUMLAR 5
  • basar 7 yıl önce Şikayet Et
    akp ye göz kırpmasın....
    Cevapla
  • Zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim hangi partiden olursan ol. Ülke için yapılan her projeye destek ol. Hepimiz aynı gemideyiz. Neden ulusal meselelerde birbirimizi yiyelim.
    Cevapla
  • HALIL 7 yıl önce Şikayet Et
    sende nerden ciktin..Secimden secime gorulüyorsun.Mhp ye yakismiyorsun..Entel ve dantelsin. Chp görüntülüsün..Güven vermiyorsun..Ama dediklerin dogru.Senden Genel Baskan olmaz.
    Cevapla
  • şule 7 yıl önce Şikayet Et
    Yigidi öldür hakkini yeme .Böyle sagduyulu insanlarin sayisini artir Alllahim
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet adamı olmak bu olsa gerek doğruyu savunmak yiğitlik ve dürüstlük ister teşekkürler ahmet vefik alpbazıları gibi boş ilim yapmadığın belli
    Cevapla