Huzzak Tower Elegance Başakşehir'de yükseliyor

Başakşehir'in en ''elegance'' projesi Huzzak Tower Elegance, İstanbul'un hızla büyüyen bölgesi Başakşehir'de yükseliyor.

Huzzak Tower Elegance Başakşehir'de yükseliyor
Huzzak Tower Elegance Başakşehir'de yükseliyor
GİRİŞ 15.06.2016 17:44 GÜNCELLEME 17.06.2016 17:35

Huzzak Yapı, İstanbul’un hızla büyüyen bölgesi Başakşehir’de yeni bir projeye imza atıyor. Bünyesinde birçok aktivite alanını barındıran proje, dev ulaşım projelerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Huzzak Tower Elegance olarak adlandırılan proje, 3. Havaalanı, 3. Köprü ve ‘çılgın proje’ olarak adlandırılan Kanal İstanbul’un kesişme noktasında yer alıyor. Üstelik Atatürk Havalimanı 10, TEM otoyoluna ise birkaç dakika uzaklıkta… Türkiye’nin ilk havaray hattı ve projesi onaylanan entegre metro bağlantılarının da merkezinde olduğu göz önüne alındığında ulaşım açısında avantajlı bir konum sunuyor.

Büyük şehirlerde yeşil alan bulmak zorlaşırken, Huzzak Tower Elegance ile yemyeşil ve özel peyzajlı bahçeniz sizi bekliyor. Üstelik siz kamelyada dinlenirken çocuklarınız kaykay pistinde eğlenebilir ya da oyun odasında vakit geçirebilir.

Tabi, kamelyadan sıkılırsanız sinema salonu ve kütüphane de hizmetinizde. Projede ayrıca, spor salonu, sauna ve hamam gibi alternatifler de bulunuyor. Siz tüm bu imkânları değerlendirirken, yaşam alanınız da 7/24 çalışan aktif güvenlik donanımlarıyla korunuyor.

ALBARAKATÜRK KATILIM BANKASI ve TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI güvencesiyle yükselen Huzzak Tower Elegance Projesi, tek blok halindeki zemin kat altında 2 kapalı otopark katı, 1 sosyal alan katı , giriş lobi katı ve 17 katlı rezidans olmak üzere toplam 21 kattan oluşuyor.Projede daireler 4+1 ve 5+1 olarak sunuluyor.

4+1 dairelerde ; 262,76 m² ve 267,71 m2 olmak üzere iki farklı seçenek yer alıyor. Bu dairelerde 4 oda, 1 salon, mutfak,banyo ile wc gibi standart alanların dışında , çamaşır odası ve ebeveyn banyosu da bulunuyor.

5+1 daireler ise 304,51 m² olarak tek seçenek sunuluyor. 4+1 dairelerde bulunan tüm alanlar 5+1'lerde yer alırken, ayrıca çift wc, gece holü ve giyinme odası sunuyor.

Huzzak Tower Elegance projesinde daireler, vade farksız 30 ay taksit seçeneği ve aylık 0,69- 0,79 vade farkı ile 120 aya varan taksit seçeneğiyle sunuyor.

HUZZAK TOWER ELEGANCE’TA BONUSLAR DA VAR!

Huzzak Tower Elegance, Mall of İstanbul, Masko ve Temapark’ın kesişme noktasında yer alıyor. Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi İkitelli Şehir Hastanesi'ne, Başakşehirin yeni vadisine de komşu konumunda...

Üstelik metro hattınada sadece 150 metre mesafede...

Başakşehir'in en 'elegance' projesi Huzzak Tower sizi bekliyor!

 

http://www.huzzaktowerelegance.com

Satış Ofisi
444 1 549 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL