Deniz dolgusuna yapılan golf sahası açılıyor

Dünyada ilk kez deniz doldurarak yapılan golf sahası bugün akşam açılıyor.

Deniz dolgusuna yapılan golf sahası açılıyor
Deniz dolgusuna yapılan golf sahası açılıyor
GİRİŞ 15.07.2016 17:00 GÜNCELLEME 15.07.2016 17:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Samsun'a ayrı bir değer katacak golf sahası aynı zamanda turizm aktivitesinin gelişmesinde de büyük rol oynayacak" dedi.

Samsun'da büyük bölümü deniz doldurularak yapılan 9 delikli golf sahasında son hazırlıklar yapılıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bölümü deniz doldurularak yapılangolf sahası, Türkiye Golf Federasyonunun düzenleyeceği "Federasyon Kupası" ile buakşam açılacak.

Açılış öncesi hazırlıkları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, golf sahasının Samsun'un vitrini olacağını söyledi.

Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılacağını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

''Deniz dolgusu yaparak oluşturduğumuz rekreasyon alanımızı golf alanına dönüştürdük. 9 delikli sahamızı tamamen bitirdik, 18 delikli hale gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Samsun'a ayrı bir değer katacak golf sahası aynı zamanda turizm aktivitesinin gelişmesinde de büyük rol oynayacak. Bugün buranın açılışı yapmak bizim için çok önemli çünkü burası şehrimizin vitrini gibi.''

YORUMLAR 2
  • osmana 7 yıl önce Şikayet Et
    samsunlular iş bulamadıklarından diğer illerde çalışmaya gidedursun. başkanım 50 adamıyla golf oynayacak sahalar icat etsin.
    Cevapla
  • vooov 7 yıl önce Şikayet Et
    vaaay herseyimiz tamdı bir golf sahamız eksikti :)
    Cevapla