Çanakkale 1915 Köprüsü’nün ilk ve tek fotoğrafı

Başbakan'ın Çanakkale 1915 Köprüsü ile ilgili yaptığı basın toplantısında kullandığı sunum dosyasında yer alan çizim köprünün şeklini ortaya çıkardı

GİRİŞ 26.10.2016 11:54 GÜNCELLEME 26.10.2016 16:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım dün Çankaya Köşkü’nde düzenlenen toplantıda Çanakkale 1915 Köprüsü’nün detaylarını verdi. Başbakan'ın elinde bulunan sunum dosyasındaki planda köprünün 'S' şeklinde değil düz bir rotada çizilmiş olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Bakan köprünün temel atma törenin 18 Mart tarihinde yapılacağını belirtirken köprünün Gelibolu tarafından Sültüce bölgesinden Lapseki tarafından ise Şekerkaya aralarına kurulacağı belirtildi.

Lapseki’den sonra köprünün bağlantı yollarının bir kısmı Çanakkale’ye bir kısmı ise Çanakkale’den İzmir’e, Bursa’ya ve Balıkesir’e gidecek.

YORUMLAR 15
  • AKINCI 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    vatandasi rahat birakmayan bu taksi cetelerinden mutlaka hesap sorulmali...haber7 olarak izmir bornovadaki otogari incelemenizi rica ediyorum. saygilar...
    Cevapla
  • AKINCI 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyemizi karis karis gezen bir kardesiniz olarak izmir otogarinin türkiyenin yüz karasi oldugunu rahatlikla söyleyebilirim.
    Cevapla
  • AKINCI 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    sikayetimin sonucu: efendim otogarda malesef böyle olaylar bilinen bir seymis,ellerinden geleni yapacaklarmis,malesef böyle densizlerlerden bikmislar..
    Cevapla
  • AKINCI 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    sikayette bulundugum merciler: havalimani polisi,izmir otogar isletmeciligi sikayet bürosu,izmir soförler odasi(burada sikayeti alan sahista ayni taksi soförleri gibi kaba ve argo konusan bir yaratikti)ve bornova emniyet müdürlügü.
    Cevapla
  • AKINCI 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    olay yeri:izmir bornova otogari,otogar icindeki havalimani belediye ve havas otobüs duragi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle