Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale tarihi belli oldu

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi yeniden ihaleye çıkıyor.

Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale tarihi belli oldu
Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale tarihi belli oldu
GİRİŞ 14.11.2016 13:19 GÜNCELLEME 14.11.2016 13:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri 30 Kasım'da yeniden ihaleye çıkıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde geçen yıl yapılan ancak iptal edilen etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinin 30 Kasım'da yeniden yapılması planlanıyor.

İptal olan ilk ihalede teknik açıdan yeterli bulunan İdom, Tecnimont ve Yüksel Proje firmalarının mali teklifleri 10 Ağustos'ta açılmış ancak şirketlerden birinin teklifindeki maddi hata nedeniyle ihale geçersiz sayılarak iptal edilmişti.

YORUMLAR 4
  • nurettin demir 7 yıl önce Şikayet Et
    üçüncü köprüden demiryolu geçişini bir an önce gerçekleştirmek lazım. ayrıca haydarpaşa-pendik ve kazlıçeşme-halkalı demiryolu hatlarını işletmeye açmak iyi olur.
    Cevapla
  • TUFAN 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar yol gerekli güzel tamamda devlet niye nitelikli ürün üreten fabrika yapmaz özel sektöre zarar vermeden böyle bir yatırım dalına harcama yapsa hem böylece istihdamda artar işleyişi özel söktör gibi olan performansı zayıf olanın işten çıkarılacağı bir sistem yan gelip yatmanın olmadığı bir sistem mantıklı değilmi
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ne bu ya yatırım yatırım. Siz de biraz eskiler gibi yatsanıza yoksa chp nin amigoları size asla oy vermez uyarayım.
    Cevapla
  • salman 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırlara vesile olur inşallah
    Cevapla