Avrasya Tüneli'nde 'geçici ücret' uygulaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin geçiş ücretiyle ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 11.12.2016 15:43 GÜNCELLEME 11.12.2016 15:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programına katıldı.

Bakan Arslan,  Avrasya Tüneli'nin geçiş ücretiyle ilgili olarak "21 Aralık'tan geçerli olmak üzere biz resmi ücreti değil, bir ücret belirleyeceğiz. 31 Aralık'a kadar o ücretle geçilecek. 11 günde toplayacağımız parayı da sosyal sorumluluk projesini aktaracağız. Ücretsiz yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Birde bu devletimiz. Bir hizmet yapıp sonra ona ücreti dayıyorsan yapma kardeşim. Para verecek güç olsa zaten millet rahat. Amacın vatandaşı rahat ettirmekmi para kazanmakmı.? Türkiye Cumhuriyeti A.ş gibi oldu devlet. Yap sora sat işlet. Adınıda vatandaşa hizmet. Zamanın birinde adamın biri çölün ortasında su kuyusu açar bardağı 5 dinar der. Sorarlar ne yapıyorsun diye. Derdi hayır işliyorum. Mübarek nasıl hayır bu 5 Dinara 1 bardak sumu olur. Bizim devletin zihniyetide bu yönde ilerlemeye başladı. Nasıl olsa ses çıkartan yok.
    Cevapla
  • ucuz olmasın 7 yıl önce Şikayet Et
    ucuz olunca kalabalık oluyor. rahat etmiyoruz. 15 yıllık araba alıp senede 500 lira vergi verip trafiği kitliyorlar. mtvler artmalı. yoksa bu trafik sorunu çözülmez. önüne gelen araba ile gezemesin.
    Cevapla
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Yani diyosun ki ben 1. sınıf insanım benden aşağı olan insanlar geçmesin.
    Cevapla
  • oguzhan 7 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi işbirlikçi olursa elbette pahalı olur...sosyal devlet ucuz yapar ..ama kapitalist sistem pahalı yapar..
    Cevapla