3. havalimanının açılış tarihi belli oldu

Arvsya Tüneli'nin açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım. "İnşallah yeni havalimanımızı 2018’in şubat ayında, 26 Şubatı'nda devreye almış olacağız" dedi.

3. havalimanının açılış tarihi belli oldu
3. havalimanının açılış tarihi belli oldu
GİRİŞ 20.12.2016 15:12 GÜNCELLEME 20.12.2016 15:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Avrasya Tüneli açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Tünelin Yenikapı'daki girişinde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile vatandaşlar katıldı.
 
Açılış töreninde, İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an okundu.
 
Avrasya Tüneli'nin hizmete açılışında konuşan Başbakan Yıldırım, "İnşallah yeni havalimanımızı 2018 yılının 26 Şubatı'nda devreye almış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum şimdiden." dedi.

YORUMLAR 6
  • Selami 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahü Teala Vatanımıza milletimize hayırlı etsin ama projeler 11 bitiyor Bu yüzden yeni yeni projeler başlamalı mesela uzay üssü Marmaray'ın geri kalanı Karadeniz Akdeniz hızlı tren Doğu Anadolu iç Anadolu hızlı tren uçak fabrikası Kanal İstanbul Çekmeköy Sabiha Gökçen metrosu üçüncü havaalanı Başakşehir metrosu Edirne hızlı treni Yeni Sanayi bölgeleri bir daha nice şey İnşallah bir an önce yeni projeler ve iş alanları hemen oluşturulur diye umut ediyorum Çünkü Türkiye'nin ekonomisi projeler devam ettikçe her zaman yükseliyor dur kredi derecelendirme vesaire Onların ne dediği önemli değil
    Cevapla
  • SULTAN SULEYMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    reisin dogum gununde aciliyor
    Cevapla
  • Muhammet ŞAHİN 7 yıl önce Şikayet Et
    ALAHIN izniyle biz böyle saglam durdukca daha nice bûyûk acilislar yapacagız
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Kuran tilaveti oldu ya elhamdülillah bu devleti yikamayacaklar. Allaha güvenen reisi yikamayacaklar. Dinsizi donsuzu ne kadar gayret ederse etsin yikamayacaklar...
    Cevapla
  • Cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle