Bir kente daha şehir hastanesi geliyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ordu’da kurulması planlanan 800 yataklı şehir hastenesi hakkında bilgi verdi.

Bir kente daha şehir hastanesi geliyor
Bir kente daha şehir hastanesi geliyor
GİRİŞ 04.02.2017 15:15 GÜNCELLEME 04.02.2017 15:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Mersin’de şehir hastanesini hizmete açtıklarını, bundan sonra başta büyükşehirler olmak üzere bu tür hastaneler inşa etneyi planladıklarını ifade etti.

Bakan Akdağ, Ordu'daki projenin 800 yataklı kamu-özel işbirliği ile ‘Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ niteliğinde olduğunu belirtti. Daha önce 400 yataklı inşa edilmesi planlanan Ordu Devlet Hastanesi ihalesinin iptal edildiğini hatırlatan Bakan Akdağ, “Ordu’da daha önceki planlanan 400 yataklı yeni bir Devlet Hastanesi, ayrıca Ordu Üniversitesi kampüsü içerisinde yine o büyüklükte iki ayrı hastane planlanmıştı. Bunu milletvekili arkadaşlarımızla, büyükşehir belediye başkanımızla, Bakanımızla ve ODÜ rektörümüzle istişare yaptık. 800 yataklı son teknoloji ve muazzam bir şehir hastanesi inşa etmeyi uygun gördük.” dedi.

ÜÇ İLÇE MASADA

Bakan Akdağ ayrıca Ordu’ya çok donanımlı acil sağlık merkezi inşa etmeyi planladıklarını, halen Aybastı ve Korgan’’da hastane inşaatlarının sürdüğünü ifade ederek, “Onun dışında Akkuş’ta, Ulubey’de ve Gölköy’de hastane programlarımızda yer alıyor” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • salih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım;size ve kadronuza,tüm emegi geçenlere teşekkür ederiz ilk önce bunu benim şehrime diye düşünmeyelimde arkadaşlar ülkemiz Anadolu adına çok güzel bir projeler cidden ordunun ihtiyacı olan bir şehir tabiki Samsun saglık konusunda çok gelimiş fakat hastaneler çok kalabalık ve ilçe,köyler,diger illerden hatta istanbuldan hastalar sevkedilmektedir merkez nüfus 750.000 bini geçti ilçeleriyle 1.300.000 milyonu buluyor yani diyecegim bir büyük bölge numune seviyesinde bir hastane canik,tekkeköy ilçelerine şart diye düşünüyorum saygılarımla....
    Cevapla
  • cevdet 7 yıl önce Şikayet Et
    samsun için de bir zahmet hareket etseniz ortada bir şey yok sahipsiz şehir samsun
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın akdağ,ceyhan devlet hastanesi 5 yıldır yerinde sayıyor bitirmeye niyetiniz yokmu.
    Cevapla
  • Muşlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Muş a tip fakültesi istiyoruz. Artık van,Erzuruma,elazığ, diyarbakır ambulansla sevk edildiğinde yollarda insanlar ölmesin
    Cevapla
  • Alican 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen sana katılıyorum. İnşallah devlet büyüklerimiz senin sesini duyar.bende muş a tıp fakültesi istiyorum.
    Cevapla