Maçka Tüneli'ne itiraza İBB'den ret!

Maçka Parkı'ndan geçen tünel projesine ilişkin CHP'li meclis üyerinin ve Şişli Belediyesi'nin itirazları, İBB Meclisi'nde reddedildi.

Maçka Tüneli'ne itiraza İBB'den ret!
Maçka Tüneli'ne itiraza İBB'den ret!
GİRİŞ 21.04.2017 10:58 GÜNCELLEME 21.04.2017 10:58

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde, Maçka Parkı'ndan geçen "Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi"ne ilişkin CHP'li meclis üyelerinin ve Şi̇şli̇ Beledi̇yesi̇nin i̇ti̇razları reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısının 3. birleşimi, Büyükşehir Belediyesinin Saraçhane'deki binasında gerçekleşti.

Toplantıda, Maçka Parkı ve Ortaköy Vadisi'nden geçen "Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi"ne ilişkin plan değişikliği itirazının yer aldığı komisyon raporu gündeme geldi.

Raporla ilgili söz alan CHP'li meclis üyesi Esin Hacıalioğlu, rapora itiraz eden meclis üyelerinden biri olduğunu söyledi.

Hacıalioğlu, söz konusu projede kamu yararı bulunmadığını savunarak, itirazların kabul edilmeme nedeninin açıklanmasını istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Mahmut Yeter de "İstanbul trafiği açısından tünel projesi önemlidir. Yeşil alanda da herhangi bir ufalma söz konusu olmuyor. Bu nedenle söz konusu itirazları reddettik." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL