Hayali bir bir gerçekleşiyor! İhaleye çıkılıyor

Sağlık Bakanlığı, Antalya Şehir Hastanesi Projesi yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi için ihale açtı.

Hayali bir bir gerçekleşiyor! İhaleye çıkılıyor
Hayali bir bir gerçekleşiyor! İhaleye çıkılıyor
GİRİŞ 04.10.2017 11:36 GÜNCELLEME 04.10.2017 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, ihale, 1000 yataklı şehir hastanesi ve ticari hizmet alanları yatırımını kapsıyor.

Kamu Özel İşbirliği modeli ile gerçekleştirilecek olan projenin yatırım dönemi yapının bitirilmesi için 2.5 yıl, çeşitli nedenlerden yapım için uzatma verilirse en çok 3.5 yıl, işletme dönemi de 25 yıl olmak üzere sözleşme süresi toplam 27.5 yıl, yapım süresinde uzatma verilmişse en çok 28.5 yıl olarak belirlendi. İhalenin önyeterlilik başvuruları 21 Kasım'a kadar Sağlık Bakanlığı'na yapılacak.

CUMHURBAŞKANI, '14 YILLIK HAYALİM' DEMİŞTİ

Ekim 2016'da şehir hastaneleriyle ilgili açıklama yapmıştı. 21 şehir hastanesinin ihalesinin yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir hastaneleri benim 14 yıllık hayalim. Hiç de kolay bir süreç olmadı, inanmayanlar da oldu. Sonunda yoluna girdi" demişti.

YORUMLAR 1
  • AYCAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın devlet buyuklerim Sağlık bakanımız. Düzceye yapılan hastaneyi gördünüzmü biliyonuzmu bittimi bu hastane. türkiyede yapılan hastaneler çok harika mükemmel amadüzcede yapılan hastane 70 li yıllarda kalma bir hastane yapıldı gidin görün yuzde 70 oy veren bir il bunu hak etmiyor
    Cevapla