Eston Yapı, Yazlık Evler ve Finans fuarında

Eston Yapı, 07-09 Aralık tarihlerinde Harbiye Askeri Müzesi'nde satış odaklı gerçekleşecek olan, 6. Gayrimenkul, Devremülk, Yazlık Evler ve Finans Hizmetleri Fuarı'na katılıyor.

Eston Yapı, Yazlık Evler ve Finans fuarında
Eston Yapı, Yazlık Evler ve Finans fuarında
GİRİŞ 06.12.2012 15:07 GÜNCELLEME 06.12.2012 15:07

Gayrimenkul projeleri ile alıcılarını buluşturan fuara bu sene Dubai-Katar-Suudi Arabistan gibi körfez ülkeleri ile Almanya ve Hollanda dan  yatırımcı firmalar da katılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş'ın katılımıyla "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm" konulu zirve'nin de düzeneleneceği fuarda Eston Yapı bu sene iki projesiyle boy gösteriyor.

İstanbul'da 900 yat kapasiteli (Denizde 600, Karada 300) marina, kumsal, 1,5 kilometrelik sahil şeridi, su sporları merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşan ve bir konut projesinden öte, su ile bütünleşmiş bir yaşam merkezi olan yeni cazibe merkezlerinden Reşitpaşa Beylikdüzü'ndeki "Eston Deniz" Kalyon Evleri ve yaşam alanlarından sadece bir evden fazlasını bekleyenler için tasarlanan, çevreci doğal özellikleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planları, büyük alışveriş ve ticaret merkezleri, TEM ve E-5 bağlantıları yanı sıra, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerine oranla fark yaratan Bahçeşehir mevkiindeki "Eston Şehir" evleri ile fuarda oldukça ses getireceğe benziyor.

ESTON, bu ayrıcalıklı dünyada yerini almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri yanında, satış sonrası her konut için sağladığı 2 yıl Eston Servis garantisiyle de tüm sakinlerine cennetten bir kesit sunuyor.

1965 yılında faaliyete geçen ESTON, inşaat ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON, 47 yıllık bilgi ve deneyimi ışığında; altyapı, endüstri yapıları, iş merkezleri, hastaneler, toplu konutlar ve lüks konutlar üretmektedir.

Eston Yapı, 1998 yılından bugüne kadar Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri, Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Şehir 1. ve 3. Kısım, Eston Deniz Yakamoz Evleri gibi önemli projeler gerçekleştirmiştir.

KAYNAK: EMLAKOFİS