ODTÜ'lüler Dumankaya'yı yılın girişimcisi seçti

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Dumankaya İnşaat, ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Girişimcilik Ödülleri"nde "İnşaat Sektöründe Yılın Girişimcisi" ödülüne layık görüldü

ODTÜ'lüler Dumankaya'yı yılın girişimcisi seçti
ODTÜ'lüler Dumankaya'yı yılın girişimcisi seçti
GİRİŞ 18.12.2012 19:05 GÜNCELLEME 18.12.2012 19:05

7 Aralık 2012, İstanbul - ODTÜ'de öğrenim gören üniversite öğrencileri tarafından kurulan ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu, bu yıl ikincisini düzenledikleri "Girişimcilik Ödülleri" organizasyonunda "İnşaat Sektöründe Yılın Girişimci İnşaat Firması" ödülünü Dumankaya İnşaat'a verdi. 15 Aralık 2012 Cumartesi günü ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende, ödülü Dumankaya İnşaat adına Ali Dumankaya aldı.

Genç Girişimciler Topluluğu üyeleri tarafından yapılan anket sonrasında oylama ile inşaattan tekstile,  turizmden bankacılığa birçok alanda yılın girişimci firma ödülleri sahiplerini buldu.

Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya: "Öncelikle bu ödülü bizlere layık gören tüm öğrencilere teşekkür ederim. Sektörde 50. yılımıza yaklaşırken "kente kimlik katan yaşam alanları oluşturma" misyonumuzla kendini tekrar etmeyen ve farklı projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Dumankaya İnşaat olarak bugün sektörde en çok tercih edilen gayrimenkul geliştirici firmalardan biriyiz. Konut geliştirmenin yanı sıra sunulan hizmetlerde de farklılaşmanın önemine inanıyoruz. Günümüzde firmalar müşterilerine verdikleri değer kadar var olabiliyorlar ve kendi markalarına da o ölçüde değer katabiliyorlar. Daha doğrusu artık tüketicinin kalbine giden yol sunduğunuz hizmetin niteliğinden geçiyor. Dumankaya İnşaat olarak projelerimizde uyguladığımız Dumankaya IQ zeki ev teknolojileri sistemi hizmetimiz ile de yine daire sakinlerine aydınlatmadan, iklimlendirmeye, güvenlik sistemlerinden, eğlence sistemlerine kadar her türlü işlemi tek tuşla yapmanın konforu ve ayrıcalığını sunuyoruz. Bu tarz müşteri odaklı çalışmalarımız ile rekabette fark yaratmaya çalışıyoruz.

Bugün için değil gelecek için yaşanabilir evler üretmeye devam edeceğiz. Modern dünyanın teknolojik gelişimlerine ayak uyduran bir şirket olarak 2012 yılında hizmete soktuğumuz akıllı ev teknolojileri ile inşaat ve teknolojiyi bir araya getirdiğimiz yenilikçi çalışmamız "Online Satış Platformu" muzu daha da geliştirerek sektörümüzde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

KAYNAK: EMLAKOFİS