'Helal Uygunluk Belgesi' alarak bir ilke imza attı

Kombassan'ın turizm sektöründe faaliyet gösteren markası Bera Otel, sektöründe bir ilke daha imza attı.

'Helal Uygunluk Belgesi' alarak bir ilke imza attı
'Helal Uygunluk Belgesi' alarak bir ilke imza attı
GİRİŞ 21.01.2014 17:06 GÜNCELLEME 21.01.2014 17:06

Turizm alanında sahip olunması gereken tüm kalite belgelerini elinde bulunduran Bera Otelleri, hizmet sektöründe tüketilen gıdaların Helal Uygunluk Belgesi çalışmalarını tamamlayarak alanında TSE tarafından Helal Uygunluk Belgesi alan ilk firma oldu.

Bera Otelleri Genel Müdürü Yücel Yavuz, misafirlerinin üzerinde durduğu en önemli konulardan birisinin gıda maddeleri olduğunu belirterek, “Helal Uygunluk Belgesi'ni ülkemizde alan ilk otel olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Misafirlerimize “Alternatif Turizm” konseptinin gereklerini en uygun şartlarda sunan otelimiz bu belge ile hizmet çıtasını yüseltmiş ve tescillemiş oldu. Ayrıca hizmet ağımızı genişletmek amacıyla şehir otelciliği alanında geçen ay faaliyete başlayan Bera Ankara ile büyümeye devam ediyoruz. Ülkemizin gelişen turizm potansiyeli doğrultusunda sahip olduğumuz hizmet kalitesini ülke geneline yaymak hedefi ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Helal Uygunluk Belgesini alarak otel müşterilerinin doğal taleplerini yerine getirdiklerini belirterek bu alanda bir ilke imza atan Bera Otelleri'nin yöneticilerini kutladı.

Turizm sektöründe yatırıma devam ettiklerinin altını çizen Şahin: “Bera Otellerimiz insanımızın beklentilerini çok iyi bir şekilde analiz ederek ihtiyaç duyduğu tatil konseptini kurumsallaştırmış ve kalitesiyle kamuoyunun beğenisini ve güvenini kazanmış önemli bir kuruluşumuzdur. Grubumuz sekiz farklı sektörde sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikiminin bu alanda da daha fazla bölgeye taşıyarak birçok insanımıza beklentileri doğrultusunda hizmet verme hedefindedir. Bera Otelleri'nin tüm yönetici ve çalışanlarıyla bugüne kadar yakaladığı hizmet kalitesi ve beğeni çıtasının, daha yükseğe taşıyacaklarına bütün kalbimle inanmaktayım” dedi.