200 Türk 23 bin euro’luk paketle hacca gidiyor

7 yıldızlı konaklama içeren özel programda Türkiye’den giden hacı adaylarına doktorundan rehberine 50 kişilik ekip hizmet verecek.

200 Türk 23 bin euro’luk paketle hacca gidiyor
200 Türk 23 bin euro’luk paketle hacca gidiyor
GİRİŞ 14.09.2014 10:46 GÜNCELLEME 14.09.2014 10:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir turizm şirketi, 5-7 yıldızlı Hac ve Umre turlarına başladı. 29 Eylül’de başlayacak ve 12 gece 13 gün sürecek programda 7 yıldızlı ve 5 yıldızlı konaklama seçenekleri mevcut.

Bu özel turda, 24 saat hizmet veren nöbetçi, özel doktor, hoca ve duahan bulunuyor. Her 5 hacı adayına 1 görevli düşüyor. Gerekli izinleri alındığı taktirde de şeytan taşlama alanına, belli noktay kadar özel araç veya helikopterle gitme imkanı sunuluyor. Arafat’ta içinde açık büfe olan lüks çadırda hizmet veriliyor. Deluxe olarak nitelendirilen bu hac organizasyonunun fiyatı ise kişi başına 23 bin euro.

2 BİN EURO FARKLA KABE MANZARASI

Program kapsamında Raffles otelde kalmak isteyenlerin faturası 28 bin euro’ya çıkıyor. Kabe gören odada kalmak isteyenler 2 bin euro daha ödemek durumunda.

Hac öncesinde katılımcılara özel bir tatbikat yaptırdıklarını söyleyen turizm şirketinin bir yetkilisi, “Hac ibadeti öncesi hacı adayları için seminerler düzenliyoruz. Bu tatbikatta misafirlerimize A’dan Z’ye her yönüyle haccı anlatıyoruz. Organizasyonun detaylarını görsel materyallerle net bir şekilde izah ediyoruz. Sanal olarak Kabe’yi tanıtıyoruz. Doktorumuz ve dini ekibimiz misafirlere her konuda ayrıntılı bilgi aktarıyor” dedi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    hac sabır etmektir hac zordur benım param var kolaylaştırıyorum dersen oda sana kalmıs
    Cevapla
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    israftır ne kadar paran olursa olsun yinede israfff
    Cevapla