Alternatif turizmin yeni oyuncusu

Türkiye’de ki orta sınıfın yükselmesine paralel olarak birçok sektörde olduğu gibi alternatif turizm sektörü de ciddi ivme kazandı.

Alternatif turizmin yeni oyuncusu
Alternatif turizmin yeni oyuncusu
GİRİŞ 11.05.2015 14:26 GÜNCELLEME 11.05.2015 14:26

Bu kapsamda önceki yıllarda bir elin parmaklarını geçmeyen 5 yıldızlı alternatif turizm oteli sayısında ve hizmet kalitesinde gözle görülür bir artış yaşandı.  Bu süre zarfında halkın kültür ve değerlerini baz alan konsepti  ile alternatif turizm sektöründe yeni bir oyuncu daha yerini aldı; Adin Beach Hotel.

Önceki yıllarda ciddi bir alternatif turizm tecrübesi olan Adin Beach 2011 Yaz’ ın da sektöre daha güçlü ve tamamlanmış dönmek için alternatif turizme bir süreliğine ara vermişti. Aradan geçen 3 sezonun ardından bu defa Adin Beach markasıyla turizme dönen otel bu zaman zarfında hem kendini yeniledi hem de sektörün en özel tesislerinden bir tanesi olarak geri döndü. 

Yeni Adin’i Keşfedin

Adin Beach Hotel, taşıdığı özellikler bakımından alternatif turizm sektörüne farklı bir bakış açısı sunuyor. Dünya’da ilk ve tek bayanlara özel plajlar, taştan arındırılmış yumuşak kumsallar, ailesi ile beraber havuza girmek isteyen aileler için mix havuzlar bu farklılıklardan sadece bir kaçını oluşturuyor. Birçok özelliği ile sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Adin Beach Hotel rekabetin oldukça yoğun fakat tesislerin her geçen gün birbirine benzediği alternatif turizm sektöründe farklılıklarıyla ön plana çıkacak gibi görünüyor.  

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL