Ramazan konseptli tatil

Hayal edilenin ötesinde bir tatil için, tüm ayrıntıların düşünüldüğü Adin Beach Hotel, Ramazan konseptiyle misafirlerini bekliyor.

 Ramazan konseptli tatil
Ramazan konseptli tatil
GİRİŞ 17.06.2015 17:46 GÜNCELLEME 17.06.2015 17:46

‘’Eski Ramazanlar,Mutlu Tatiller’’ sloganıyla Ramazan’ a hazırlanan hotel, misafirlerine hem eski ramazanların tadını hem de tatil yapmanın mutluluğunu yaşatacak. 

RAMAZAN BEREKETİ ADİN’DE YAŞANACAK

Pek çok farklı seçeneği içinde barındıracak olan Ramazan Konseptinde neredeyse yok yok. Tesis, kurulacak Ramazan Sokağı ile misafirlerini geleneksel aktivitelerle eğledirirken diğer taraftan onlarca yıl önceye götürecek. Ramazan sokağında yer alacak olan stantlarda Osmanlı macunu, şerbetler ve gölge oyunları, halk müziği konserleri, ney dinletileri gibi pek çok aktivite gerçekleştirilecek.

Ramazan Sokağında ramazan davulcusu ve Osmanlı macuncusu da misafirlerini bekliyor olacak. Eski Ramazanlar,Mutlu Tatiller konseptiyle misafirlerine keyifli zamanlar yaşatmayı hazırlanan hotel,  A’ la Carte ve açık büfe restorantları ile misafirlerine Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini sunacak. 

Ramazana Özel 51£ 

Ramazan’ a özel tüm bu ayrıcalıkların yanı sıra bir de fiyat kampanyası yapan Adin Beach, Ramazan ayında misafirlerini 51£’ dan başlayan fiyatlarla ağırlamaya hazırlanıyor. Özlenilen Ramazan günlerini eşsiz tatil hizmetleri ile birleştiren Adin Beach Hotel sezona olduğu gibi Ramazan Ayına’ da  oldukça iddialı gireceğe benziyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL