Adin Hotel'den Kutsi geçti

Alternatif turizmin en önemli oyuncularından bir tanesi haline gelen Adin Beach Hotel, Bayram da misafirlerine keyifli anlar yaşattı.

Adin Hotel'den Kutsi geçti
Adin Hotel'den Kutsi geçti
GİRİŞ 22.07.2015 09:31 GÜNCELLEME 22.07.2015 11:31

Bayram etkinliği kapsamında ünlü sanatçı Kutsi’ nin sahne aldığı konserde misafirler bir yandan Kutsi’nin canlı performansıyla eğlenirken bir yandan da ikramlar ve etkinliklerle iyi vakit geçirdi. 

Adin’de Tatil Yapmak Ayrıcalıktır

Açıldığı günden itibaren çeşitli aktivitelerle misafirlerinin hafızlarında mutlu tatil anıları bırakan Adin Hotel, Kutsi konseri ile oldukça eğlenceli bir bayram etkinliğine imza attı. Konser sırasında oldukça eğlenceli vakit geçirdikleri gözlemlenen misafirler konser hakkında olumlu kanaatlerini bildirdi. Misafirlerle yapılan görüşmelerde büyük bir çoğunluğun konserden ve ikramlardan keyif almalarının yanında konserin yapıldığı alanın oldukça nezih ve geniş olmasından dolayı hiçbir kaosa neden olmaksızın oldukça iyi vakit geçirdiklerini belirttiler.

Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu ise  konuyla alakalı  yaptığı açıklamada; “ Biz Adin Beach Hotel ailesi olarak sadece bayramlarda ya da özel günlerde etkinliklere imza atan bir tesis değiliz. Otel içerisinde sürekli olarak işleyen ve her yaş grubuna hitap eden bir etkinlik programına sahibiz.  

Kutsi konserine gelecek olursak, gerek misafirlerimiz gerekse bizler konserden ve konser dahilinde yapılan etkinliklerden oldukça keyif aldık. Bu bayram misafirlerimiz için gerçekten bambaşka bir bayram oldu. Öte yandan her zaman her mecrada dile getirdiğimiz gibi Adin Hotel’ in misafir kitlesi oldukça özeldir, aynı zamanda Adin Hotel’ de tatil yapmak da her zaman bir ayrıcalıktır. “ dedi.