Adin Beach Hotel sezonu kapattı

3 yıllık bir aranın ardından sektöre yeniden dönen Adin Beazh Hotel, 2015 sezonunu başarılı geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Adin Beach Hotel sezonu kapattı
Adin Beach Hotel sezonu kapattı
GİRİŞ 17.11.2015 10:51 GÜNCELLEME 17.11.2015 10:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

30 Ekim itibariyle son misafirlerini de ağırlayan tesis kapılarını misafirlerine kapatırken gelecek sezonun hazırlıklarına ise şimdiden başladı. 

Tüm Misafirlerimizin Yüzünde İse Aynı Tebessüm Ve Aynı Cümle Vardı; İyi Ki…
Alternatif turizm sektörünün yükselen yıldızı olma parolasıyla sektöre giren ve yeni tesisinde misafirlerini ağırlayan otel, ilk sezonunu son derece başarılı şekilde geçirdi ve sektörün şahsına münhasır markası olarak kendisini konumlandırdı.

2015 sezonunu değerlendiren Adin Hotel Genel Müdürü Selim Soylu yaptığı açıklamada; “2011 yılında ilk Adin Hotel’ in kapılarını kapattığımızda kendimize bir soru sorduk:“misafirlerimiz otelimizden ayrıldıkları zaman evlerine nasıl mutlu bir şekilde uğurlarız ? ”Bu sorunun cevabını bulmalıydık, çünkü Adin’ de konaklayan her bir misafirimiz burada kendisi ve ailesi için tesisimizde birden fazla şey bulmalıydı. Geçen üç sezon boyunca bu sorunun cevabı için çalıştık. Daha iyi bir tesis medyana getirebilmek için sayısız mimarla, turizmin profesyonel yöneticileriyle, aşçı Ahmet Ustayla, güvenlik görevlisi İsmail ile potansiyel misafirlerimizle her sabah ve her akşam sayısız toplantı yaptık. İşte Adin Beach Hotel tüm bu detaycı çalışmanın üzerine inşa edildi. Sonra yine durmadık, havuzumuzu ilk biz kullandık, ilk biz bu sahillerde denize girdik ve ilk yemeği biz yedik. İnsanımıza ne sunacağımızı iyi bilmek için her şeyden ilk biz tatmalıydık. Çünkü bir turizm tesisinin sadece denizin yanı başına kondurulmuş bir bina olmadığını, sadece havuzların bir binayı iyi bir turizm tesisi yapmayacağını biliyorduk. Yine biliyorduk ki bu toprağın insanının ruhunu bilmeyen hiçbir yatırımcı alternatif turizm sektöründe tutunamaz biliyorduk ki bu toprağın kültürüyle harmanlanmamış hiçbir yatırımda insanımızı gerçek anlamda ağırlayamaz.

Tüm bu inanç, hassasiyet, disiplinli çalışmanın ürünü olan tesisimizde ilk misafirlerimizi ağırladık. Giderken tüm misafirlerimizin yüzünde ise aynı tebessüm ve aynı cümle vardı; iyi ki… Bu gün bunu sağlamış olmaktan ötürü son derece mutluyuz. Tesisimizde şimdi yenileme, eksik gördüğümüz alanları yenilemeyle ilgili çalışmalarımıza başladık. 2016 Yaz sezonunun  daha keyifli ve bereketli geçeceğini düşünüyorum.” Dedi. 

Yeni Sezon Fiyatları Yakında 

Yeni sezon fiyatlarını henüz açıklamayan Adin Beach Hotel, yeni sezonda nasıl fiyatlarla misafirlerini ağırlayacağını hep birlikte göreceğiz. 

YORUMLAR 4
  • Abc 8 yıl önce Şikayet Et
    Otel cocuklu aileler icin guvenli degil... 3 yas alti cocugu olanlara tavsiye etmiyorum.
    Cevapla
  • aligur 8 yıl önce Şikayet Et
    Ücretler cok cooook pahalı. birde hersey dahil oldugundan yemekler israf ediliyor, nasil muslumanlik bu
    Cevapla
  • adige 8 yıl önce Şikayet Et
    o kadar kişide de işsiz kaldı onuda söyleyin.
    Cevapla
  • hhh 8 yıl önce Şikayet Et
    alternatif oteller fiyat konusunda ellerini vicdanina koysun, bu ulkede yasayan musluman insanlarin oldugunu unutmasinlar
    Cevapla