Adin’de kampanyalar bitmiyor

2016 yaz sezonuna için hazırlıklarını sürdüren Adin Beach Hotel, kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Adin’de kampanyalar bitmiyor
Adin’de kampanyalar bitmiyor
GİRİŞ 02.02.2016 09:35 GÜNCELLEME 02.02.2016 09:35

Adin Beach Hotel, erken rezervasyon indirimlerinin yanı sıra ‘Peşin Fiyatına Taksit’ kampanyası ile misafirlerine lüks bir tatil fırsatı sunuyor.

2016 yılına yaptığı ‘Yenilik Hareketi’ ile hızlı bir giriş yapan Adin Beach Hotel, 2016 yaz sezonunda misafirlerine ‘Peşin Fiyatına Taksit’ avantajı da sunacak. Başlattığı kampanya ile misafirlerinin bu sezon da yüzünü güldürecek olan Adin Beach Hotel,  2016 sezonunda da adından söz ettirecek. 2016 sezonunda Adin Hotel’in misafirlerine sunduğu kampanyalar ile ilgili bilgi veren Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, ‘‘Kampanyamız belirli bir süre içerisinde, sadece erken rezervasyonu tercih eden misafirlerimize uygulanacak. Şu anda aktif olan ‘Peşin Fiyatına Taksit’ kampanyamız ile misafirlerimiz unutulmayacak bir tatil keyfine şimdiden hazır olacak’’ ifadelerini kullandı.

‘‘KAMPANYALAR BUNUNLA SINIRLI DEĞİL’’

‘‘Adin 2016’da ‘Ahde Vefa’ dedi’’ diyen Adin Beach Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu ise, ‘‘Bu sezon Adin’i tercih eden misafirlerimizi birçok avantaj bekliyor. 2015 yılındaki misafirlerimiz bizler için çok önemli. Onlar bizim ilk misafirlerimiz olduğu için bizler için çok değerli. Biz de 2015 yaz sezonunda otelimizde konaklayan kıymetli misafirlerimize bir ‘Ahde Vefa’ kampanyası başlattık. Ahde Vefa kapsamında misafirlerimiz, bütün indirimlerin yanı sıra ekstra yüzde 5 indirimden de yararlanabilecek. Otelimizde konaklamak isteyen misafirlerimizin ellerini çabuk tutmasını öneriyorum’’ diye konuştu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL