Almanlar Türkiye'den kaçıyor

Almanlar Türkiyede meydana gelen saldırılar nedeniyle bu yıl tatil için Türkiyeyi tercih etmiyor.

Almanlar Türkiye'den kaçıyor
Almanlar Türkiye'den kaçıyor
GİRİŞ 04.07.2016 11:29 GÜNCELLEME 04.07.2016 11:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bild am Sonntag gazetesi için Emnid araştırma şirketi tarafından yapılan bir ankete göre, Almanların yüzde 87si saldırılardan korktuğu için bu yıl Türkiyeye gitmeyi düşünmüyor. Ankete katılanların sadece yüzde 13ü güvenlik kaygısı taşımadığını belirterek, Türkiyede tatil yapabileceğini söylüyor.

İstanbul Havalimanında meydana gelen ve 44 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısı sonrası yapılan ankete göre, Almanlar bu tür bir saldırının kendi ülkelerinde de olabileceğini düşünüyor. Almanların yüzde 62si benzer bir saldırı Almanyada da olabilir diyor. Almanların yüzde 57si ise, güvenlik endişesi nedeniyle kontrollerin havalimanlarına girmeden önce yapılmasını doğru buluyor.
 
Türkiye son bir yıla kadar Almanların tatil için en çok tercih ettikleri üç ülke arasında bulunuyordu. Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV) verilerine göre geçen yıl 5 milyon 600 bin Alman tatilini Türkiyede yaptı. Ocak ayında Sultanahmet Meydanında  13 Almanın yaşamını kaybettiği saldırı ve sonrasında gerçekleşen terör olayları Almanlarda güvenlik endişesi yaratmış durumda.

YORUMLAR 15
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Cehenemin dibine gitsinler ne diyelim
    Cevapla
  • Misafir99 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de gayrimenkûlleri olan Alman'larına tavsiyem bir an önce defolup gitmeleri
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    bi esnaf olarak cogu musterilerim aynisini soyluyor sadece almandan ibaret degil Avusturya cek slovak macar sirb her sene tr ye tatile giden kisiler bu sene teror sebebiyle gitmiyceklerini dile getiriyor
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar ucuz ve kaliteli tatili biraz zor bulursunuz, Ruslar'da denedi ama hepsi köpek gibi pişman oldu. Turizmcilerede çok acımam, kendi ülkemde bana ikinci sınıf turist muamelesi yaparsan böyle acısı çıkar. Herkez ektiğini biçer. CB dediği gibi 'delikanlı ol ciğerimi ye'
    Cevapla
  • Bir müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    Keske tr de hic alman olmasa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle