Turist gemileri rota değiştirdi

Kuşadası’na bu sabah gelmesi gereken 2 turist gemisi seferlerini iptal ederek, Mikanos ve Sakız adalarına gitti.

Turist gemileri rota değiştirdi
Turist gemileri rota değiştirdi
GİRİŞ 16.07.2016 18:05 GÜNCELLEME 16.07.2016 18:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kuşadası’na bu sabah gelmesi gereken ve içlerinde 3 bine yakın turist bulunan 2 turist gemisi Türkiye seferlerini iptal ederek, Yunanistan’ın Mikanos ve Sakız adasına gitti.  

Edinilen bilgiye göre, dün gece yapılan darbe girişiminin ardından Kruvaziyer turizmin başkenti sayılan Kuşadası Limanı özel güvenlik görevlileri tarafından giriş ve çıkışlara kapatılmıştı. Bu gelişmenin ardından bu sabah saatlerinden Kuşadası’na gelmesi gereken Yunan bandıralı Celestyal Olympia ve Celestyal Cristal isimli gemileri seferlerini iptal ederek rota değiştirdi. 5 günlük Ege-Akdeniz turundaki toplam 3 bin yolcu kapasiteli gemilerden Celestyal Olympia’nın Mikanos, Celestyal Cristal isimli geminin ise Sakız adasına gittiği öğrenildi.
 
Bu arada, Kuşadası’na yarın gelmesi beklenen Akdeniz turundaki Carnaval Vista isimli geminin de seferini iptal ettiği açıklandı. 4 bin yolcu kapasiteli dev transatlantiğin de diğer turist gemileri gibi rota değiştirerek, Kuşadası yerine en yakın Yunan adasına gideceği kaydedildi

YORUMLAR 3
  • efe 7 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı yok .güle güle....
    Cevapla
  • ferhatbayik 7 yıl önce Şikayet Et
    bence daha iyi projeler gerekir diye duşunuyorum
    Cevapla
  • osman keleş 7 yıl önce Şikayet Et
    darbeciler yunana calisiyor demekki. ben hep diyodum zaten askeriyenin yarisi yunan diye. rütbeli olanlarin yarisi.
    Cevapla