Öğretmenlere indirimli tatil müjdesi

MEB ile Türkiye Otelciler Federasyonu’nun yaptığı işbirliği ile öğretmenler otellerde yüzde 35’e varan indirimli tatil yapacak.

Öğretmenlere indirimli tatil müjdesi
Öğretmenlere indirimli tatil müjdesi
GİRİŞ 14.08.2016 09:24 GÜNCELLEME 14.08.2016 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Öğretmenlere tatil müjdesi geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde çalışan öğretmen ve emekli öğretmenlerin, Türkiye Otelciler Federasyonu üyesi otellerde, işletmelerde yüzde 35'e kadar indirimli tatil yapmalarına imkan sağlanacak. Hizmetlerden öğretmenlerin uygun şartlarda yararlandırılması için Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Otelciler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

OTELLERİN LİSTESİ

Protokol ile MEB'e bağlı olarak çalışan ve emekli öğretmenlerin kendileri veya birinci derece aile yakınlarının federasyon üyesi otellerden, işletmelerden yılın talep edilen herhangi bir döneminde afişe edilen fiyatlardan yüzde 35'e kadar indirimli olarak yararlanmasına imkan sağlanacak. Türkiye Otelciler Federasyonu, indirim uygulanacak otellerin listesini ve bu otellerde uygulanacak indirim oranlarını, www.turofed.org.tr internet sayfasında ayda bir güncelleyerek duyuracak. Konaklama yapacak kişinin MEB'e bağlı öğretmen olduğunu belgelemesi gerekecek.

YORUMLAR 3
  • Arda 7 yıl önce Şikayet Et
    seyyah'a cevap:ne alaka. polis, öğretmenden daha düşük derece ve kademe ile göreve başlayıp daha yüksek maaş alıyor.(bu arada ben öğretmen değilim)
    Cevapla
  • seyyah 7 yıl önce Şikayet Et
    Buradan da anlaşılıyorki kadmeye göre değil çalışmaya göre maaş alınıyor. Kardeşim polisle öğretmenin çalışma şartları da maaşları da kıyaslanabilecek durumda değil zaten aynı kulvarda değiller bir kere. Benim anlatmak istediğim: Madem turizm ve tatil sektörü olarak bir güzellik bir kolaylık yapılabiliyor, çalışma şartlarının çokluğu, sürekli suçlu ve sorunlu insanlarla muhatap oldukları için yaşadıkları psikolojik sıkıntılar sebebiyle öncelikle polisler düşünülmeliydi. Yoksa öğretmenlere karşı olduğumdan değil.
    Cevapla
  • seyyah 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda böyle saçmalık görmedim, duymadım Doğru düzgün iznini bile kullanamayan polisleri bırakıp zaten her fırsatta tatil yapan insanlara böyle birşey sunulması ciddi adaletsizliktir
    Cevapla