Türkiye'nin en mutlu oteli

Alternatif turizm sektörünün en önemli otellerinin başında gelen Adin Beach Hotel, ikinci sezonunda da başarıyla ilerlemeye devam ediyor.

Türkiye'nin en mutlu oteli
Türkiye'nin en mutlu oteli
GİRİŞ 21.09.2016 11:56 GÜNCELLEME 21.09.2016 11:58

Farklı seçeneklerin ve hizmet kalitesinin üst seviyede tutulduğu otelde temel misyon ise insanları mutlu uğurlamak. 

Mutlu Tatil Anıları Adin’de  

Alternatif turizm sektöründe, muhafazakar kimliği ile ön plana çıkan insanlara hizmet veren Adin Hotel’de ağırlıklı olarak ülke insanı konaklıyor olsa da otelde bulunduğunuz zamanlarda tesiste Batı Avrupa’dan, Orta Doğu’dan insanlarla karşılaşmanızda mümkün.

Farklı kültürlerin yan yana geldiği tesiste ortak nokta ise “mutluluk, tatil ve değerler”. Konuyla ilgili Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu yaptığı açıklamada; burada insanlara iyi hizmeti, profesyonel çalışanlarla  ve çok alternatifli şekilde sunuyoruz.

Bunların temel sonucu ise mutluluk! Mutluluk kelimesi bizim marka olarak duruşumuzu ve misyonumuzu anlatan en iyi kelime.

Otelimize misafirlerimiz mutlu olmak için geliyorlar, mutlu anılar biriktirmek için çoğu zaman birkaç aile birden geliyor. Tatillerini bir yıl önceden planlıyor, bunun için bütçe ve zaman ayırıyor, Türkiye’nin belki dünyanın bir ucundaki evlerinden yola çıkıyorlar. Onların mutluluğunun temin ve tesisi ise bizim görevimiz.

Bizler biliyoruz ki mutluluk onların hakkı. Misafirlerimizin mutlu olması adına, memnun kalması adına ise öncelikle profesyonelliği ve samimiyetinden emin olduğumuz insanlarla hizmet veriyoruz. İyi hizmet verebilmek için profesyonelce fakat amatör bir ruhla elimizden geleni yapıyoruz. Zaten otelimiz gerek konforu gerek seçenekleri gerekse olanakları ile beklentiyi karşılayacak düzeyde. Biz otel çalışanlarına ve yöneticilerine ise kalan şey, bu yapıyı misafir odaklı olarak yönetmek.” Dedi. 

Adin’in Çocuklarıda Mutlu!

Her yaş gurubu misafirin kendisine ait bir şeyler bulabileceği Adin Hotel’de, çocuklar ve çocuklu aileler içinse çok özel bir hizmet söz konusu. 

Adin Beach Hotel, bir çok konuda olduğu gibi aktivite noktasında da yeniliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda çocuk misafirleri için özel bir konsept kuran Adin, 3 yaş üzeri her çocuğun gelişimine uygun olarak tatil yapması için sabah saat ondan akşam on sularına kadar küçük misafirlerini ailesinden teslim alıyor.

Hiçbir ekstra ücret alınmayan bu hizmet kapsamında özel eğitmenler ve animatör ekibi çocuklara unutamayacakları bir tatil yaşatıyor.