Erken rezervasyonlar fırladı! Favorileri Türkiye

Rusya’da tur operatörlerinin görüşlerini alan Kommersant gazetesi, Türkiye’nin geçen sene kaybettiği birincilik koltuğuna yeniden döneceğini yazdı.

Erken rezervasyonlar fırladı! Favorileri Türkiye
Erken rezervasyonlar fırladı! Favorileri Türkiye
GİRİŞ 22.12.2016 17:27 GÜNCELLEME 22.12.2016 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya’da tur operatörlerinin görüşlerini alan Kommersant gazetesi, önümüzdeki sene için yurt dışı turlarına olan erken rezervasyonların geçen senenin ortalama 2-3 kat üzerine çıktığını, Türkiye’nin geçen sene kaybettiği birincilik koltuğuna yeniden dönmesinin beklendiğini yazdı.

Haberde  turlarına ilginin patlaması, rublenin dolar karşısında son haftalarda hızla değer kazanmasına bağlanıyor. Yılbaşından sonra doların yeniden değerlenmesinden korkan pek şok turist şimdiden "ucuz dolar ile" rezervasyon peşinde.

Gazeteye bilgi veren tur operatörleri, bu sene erken rezervasyonların geçen yıla kıyasla 3,5, bir önceki seneye göre 4 kat arttığı bilgisini verdi. Yurt dışı turlarına olan talepteki başlıca neden, Türkiye turlarına uygulanan yasağının kaldırılması olarak gösteriliyor.

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği Basın Sözcüsü İrina Turina, “Yaz turlarına olan talep gerçekten çok aktif. Normalde bu turlara olan talep genelde yılbaşı tatillerinden sonra ortaya çıkar” açıklamasını yaptı.

Uzmanlar, Rusya’da üç yıllık aradan sonra 2017 yılında turizm sektörünün yeniden yükselişe geçeceğini öngörüyor.

YORUMLAR 3
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten yazık bizim ülkemizde olmamasi gerekir.islamda yeri yok :(
    Cevapla
  • yazık 7 yıl önce Şikayet Et
    şu ümmetin haline bak plajlarına gelip çırılçıplak gezip eğlencek müslüman gençler kadınlar da onlra ücreti mukabilinde hizmet edecek içki servisi yapcak içkili yemek servisi yapcak günah işleycek ondan medet beklyor vay canına müslümnalr daha çoook sıkıntı çeker böle devam edin
    Cevapla
  • Kayle 7 yıl önce Şikayet Et
    Onu bırak herkese faizli krediler çektirilmesini, ev ve araba alınmasını teşvik ediyorlar.
    Cevapla