"Kırım yerine Türkiye’yi tercih edebilirler"

Rus turistlerin düşük otel fiyatları nedeniyle yaz tatili için Kırım yerine Türkiye veya Mısır’ı tercih edebilecekleri belirtildi.

"Kırım yerine Türkiye’yi tercih edebilirler"
"Kırım yerine Türkiye’yi tercih edebilirler"
GİRİŞ 12.01.2017 17:24 GÜNCELLEME 12.01.2017 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Tur Operatörleri Birliği’nden (ATOR) yapılan açıklamada Rus turistlerin düşük otel fiyatları nedeniyle yaz tatili için Kırım yerine Türkiye veya Mısır’ı tercih edebilecekleri belirtildi.

ATOR’dan yapılan açıklamaya göre Kırım’daki bazı turizm kuruluşları 2016’da beklediklerini bulamadı. Bu nedenle kuruluşlar diğer otellerle rekabet edebilmek amacıyla temmuzdaki otel fiyatlarını düşürdü. Benzer bir durumun bu yıl da yaşanabileceği belirtilen açıklamada "Bu yıl risk daha fazla. Türkiye ve belki de Mısır, Kırım’ın rakibi olabilir" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 2
  • çiko 7 yıl önce Şikayet Et
    Turist gelsin diye neredeyse üste para verecek bizim otelciler ! Siz böyle yaptıkça yerli turist te yurt dışına gider.....
    Cevapla
  • Cem 7 yıl önce Şikayet Et
    Yerli turistler para harcamaz, azimle gürültü yapar üstüne bide kafayı çekince ortalığı darmadagan eder. Tek üstüne para verelimde gelip dağatmasinlar aman. Biz vuyuz kardeşim, daha katledilecek çok yol var, buda eğitimden geçer, henüz ruslar kadar olamadık malesef.
    Cevapla