Ramada özel misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Ramada Resort kayak turizminin vazgeçilmezi olan Kayseri Erciyes’te hizmet vermeye devam ediyor.

Ramada özel misafirlerini ağırlamaya devam ediyor
Ramada özel misafirlerini ağırlamaya devam ediyor
GİRİŞ 09.03.2017 14:19 GÜNCELLEME 09.03.2017 14:19

Erciyes’te üstün hizmet kalitesi sunan Ramada Resort Erciyes, açıldığı günden bugüne birçok önemli ismi ağırlamasıyla adını duyurdu.

Türkiye Kayak Fedarasyonu ve Dünya snowboard şampiyonalarını ağırlayan Ramada Resort Erciyes’in siz okuyucalara özel mesajı var;

Ramada Resort Erciyes’e hoş geldiniz.

Günün yorgunluk ve stresini belki gece hayatının ışıltılı dünyasında, belki lüks bir restoranın sessiz ve keyifli ortamında, belki rahat bir otel odasında veya kişisel bakımınıza zaman ayırarak atmak isteyebilirsiniz.

Üstün kar kalitesine ve her zevke uygun ve son derece güvenli pistlere sahip Erciyes’te farklı mimarisi ve iç tasarımıyla Ramada Resort Erciyes kayak tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.

Türkiye Kayak Fedarasyonu ve şampiyon sporcuları misafir eden Ramada Resort Erciyes yapılan Dünya Snowboard şampiyonasında dünya şampiyonları da ağırladı…

Türkiye tarihinde ilk kez 2016 yılında Erciyes’te yapılan Snowboard Dünya Kupası’nın final etabı, ikinci kez 4 Mart 2017 Cumartesi günü yine Erciyes’te yapıldı. Olimpiyatlardan sonra en önemli kış spor müsabakası olarak bilinen ve Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen ‘Snowboard Dünya Kupası’nın final etabında, Türkiye Kayak Federasyonu ve Dünya snowboard şampiyonalarını Otelimizde ağırladık.Gerçekleşen Organizasyona 20 Ülke katıldı. Bu ülkelerden Amerika, Almanya, Fransa, Hollanda, Bulgaristan, Avusturya, İsviçre, Kanada, Çin, ve Türkiye olmak üzere birçok Snowboard Şampiyonaları ve profesyonel sporcuları Ramada Resort Erciyes’i konaklamalarında tercih etti.

Gökyüzünü alabildiğince görebileceğiniz, masumiyeti iliklerinize kadar hissedeceğiniz bu muhteşem doğada sizin içinizi ısıtmak için varız. Damağınızda hoş bir tat bırakıp, buradan ayrıldığınızda dahi o tadı ve Ramada Resort Erciyes’i hoşça hatırlayacağınız lezzetlerimiz sizler için hazır.

Sauna, hamam ve havuzumuza, tüm duruluğuyla bedeninizi saracak suyun dinginliğine davetlisiniz.

Artık her şeyi bir kenara bırakın ve keyfinize bakın…

Haydi! Biraz dinlenin. Çünkü huzur ve mutluluğa geldiniz