Bakan açıkladı! İyiye gidiyoruz

Turizm Bakanı Nabi Avcı, turizm sezonunun 2016 yılına göre iyi gittiğini belirterek, "Rusya pazarı maşallah iyi toparlandı. Almanya, İngiltere pazarlarında da kıpırdanma var" dedi.

Bakan açıkladı! İyiye gidiyoruz
Bakan açıkladı! İyiye gidiyoruz
GİRİŞ 07.06.2017 09:58 GÜNCELLEME 07.06.2017 09:58

Eskişehir'de Valilik tarafından Şoförler Odası Düğün Salonu'nda şehit yakınları ve gaziler için verilen iftara Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katıldı. İftarda konuşan Bakan Avcı, her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanlarında olacaklarını söyledi. Şehit yakınları, Bakan Avcı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Avcı, geçen 16 Ocak'taDiyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda şehit olan çevik kuvvet polisi 32 yaşındaki Ali Sevim'in 1 yaşındaki oğlu Eyüphan Sevim'i kucağına alıp sevdi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı iftar sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Turizm sezonunun iyi gittiği ifade eden Bakan Avcı, "Turizm sezonu iyi gidiyor. İyi derken 2016'ya göre iyi gidiyor. Bu sene erken rezervasyon kampanyasını erken başlattık. Dolayısıyla erken rezervasyon kampanyasına ciddi bir rağbet oldu. İç turizm çok önemli. Dışarıdan gelenler de önemli ama Almanya'nın, Fransa'nın turizmini ayakta tutan iç turizmdir. Dolayısıyla bizim de erken rezervasyonlarla buna katkıda bulunmamızda büyük fayda var. İyi gidiyor. Rusya pazarı maşallah iyi toparlandı.

Almanya, İngiltere pazarlarında da kıpırdanma var ama bu Rusya pazarı kadar değil. Ama inşallah oralar da zaman içerisinde toparlanmış olacak. İnşallah 2017, 2016'dan çok daha iyi olacak. 2018 hepsinden iyi olacak inşallah" dedi.