Milyonlarca Hintli turist kapıda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen mayıs ayında Hindistan’daki temasları, ilk somut sonucunu turizmde verdi.

Milyonlarca Hintli turist kapıda!
Milyonlarca Hintli turist kapıda!
GİRİŞ 29.10.2017 10:27 GÜNCELLEME 29.10.2017 10:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yılda 22 milyon Hint turistin yüzde 80’ini taşıyan Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonu (TAFI) 11’inci kongresini Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yaptı.

Hindistan’dan 400 acentenin katıldığı kongrede konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, “Türkiye’nin turizm ve kültürel alandaki zenginliğini yumuşak güç olarak kullanmak niyetindeyiz. Hindistan da Türkiye’nin yumuşak kapısıdır ve bu kapıyı çalmaya devam edeceğiz” dedi.

‘İKİNCİ EVİNİZ OLARAK GÖRÜN’

Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonu’nun 11. kongresi, Türk Hindistan Turizm Konseyi (TITC), Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otel ve Turizm İşletmecileri Birliği’nin (DOKTOB) girişimleriyle Hilton Dalaman Sarıgerme’de gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan Kurtulmuş, Hindistan’ın önümüzdeki yıllarda dünya turizm pazarına çok güçlü gireceğini belirterek, “İki ülke arasında kültürel olarak da önemli benzerliklerin olduğunu biliyoruz. Burayı ikinci eviniz olarak görün” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Eger hintliler gelirse almanya ve rusyanin santaji kalkar cunku hintliler in boliwood a da film ceklmek icin muhakak turkyeye de yonelecektor ve 22 milyon turist ilk etabda 5 milyonu bile cok buyuk fark atar
    Cevapla