Zorlu Ege Palas'ın satışını yargıya taşıdı

Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu ihaleyle satışı gerçekleşen Ege Palas Oteli'nin ''satışının düşmesiyle ilgili yasal işlemlerin kendisi tarafından yapıldığını'' bildirdi.

Zorlu Ege Palas'ın satışını yargıya taşıdı
Zorlu Ege Palas'ın satışını yargıya taşıdı
GİRİŞ 01.11.2010 14:27 GÜNCELLEME 01.11.2010 14:27


Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, bugün İzmir 3. İcra Müdürlüğü'nde yapılan ihaleyle satışı gerçekleşen Ege Palas Oteli'nin ''satışının düşmesiyle ilgili yasal işlemlerin kendisi tarafından yapıldığını'' bildirdi.

Zorlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ege Palas Oteli'nin satış işlemiyle ilgili eksiklikler bulunduğunu belirterek, ''Mazhar Zorlu Holding olarak İş Bankası'na bir ödeme planı sunulmasına rağmen böyle bir satış gerçekleşmiştir. Her türlü kanuni hakkımız açıktır. Satışın düşmesi ile ilgili yasal işlemler tarafımızdan yapılmıştır'' dedi.

İzmir'in en büyük otelleri arasında yer alan Ege Palas Oteli, Kemal Zorlu'nun yönettiği Ege Palas ve Ege Yıldız şirketlerinin İş Bankası'na olan borçları nedeniyle bugün İzmir 3. İcra Müdürlüğü'nde yapılan ihalede 19 milyon 500 bin liraya Ankara merkezli Açılım İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi'ne satılmıştı.

Öte yandan Ege Palas Oteli'nin altındaki alışveriş merkezi ve içindeki dükkanların da 26 Kasım 2010'da İzmir 3. İcra Müdürlüğü tarafından ihaleyle satılacağı belirtildi.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL