Osmangazi Köprüsü'nde araç geçişi başladı

Erdoğan ve Yıldırım'ın birlikte açılışını gerçekleştirdiği Osmangazi Köprüsü'nden araç geçişleri başladı.

Osmangazi Köprüsü'nde araç geçişi başladı
Osmangazi Köprüsü'nde araç geçişi başladı
GİRİŞ 01.07.2016 00:58 GÜNCELLEME 01.07.2016 08:39
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin, 2023 hedefleri kapsamında hayata geçirdiği "dev projelerden" biri olan Osmangazi Köprüsü'nden ilk araçlar geçti.

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen törende yapılan köprü, bayram sonuna kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

KLAKSON ÇALARAK GEÇİŞ YAPTILAR

Köprünün ışıklandırılmış hali ise araç sahiplerinin beğenisini topladı.

Köprüyü kullanan araç sürücüleri, klakson çalarak geçiş yaptı. Bazı sürücüler, köprü girişinde durup, "özçekim" yaptı. Sürücüler, köprüden "ilk geçenler" olmanın heyecanını yaşadı.

"KÖPRÜDEN İLK GEÇENLERDEN OLMAK İÇİN GİŞELERDE BEKLEDİK"

Köprüden ilk geçenlerden Yavuz Urgun, yaptığı açıklamada, tarihi bir ana tanıklık ettiklerini belirterek bunun için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Erdoğan, Yıldırım ve emeği geçenlere teşekkür eden Urgun, "Allah, böyle büyük açılışları devletimize, milletimize nasip etsin. Köprüden ilk geçenlerden olmak için gişelerde bekledik. Orucumuzu da zaten açılış töreninin yapıldığı alanda açtık. Gebze'den Altınova'ya 6 dakikada geldik." diye konuştu.

Urgun, tarihi bir ana tanıklık ettiklerini vurgulayarak "Gebze'den Yalova'ya çay içmek için geçtik. Çayımızı içip sonra geri döneceğiz. 3 saatte gidip döneceğimiz yolu 12 dakikada katedeceğiz." ifadesini kullandı.

"HARİKA, SÜPER"

Köprüden otomobiliyle geçen Birol Kaptan da aracının deposunu Bilecik'te doldurduğunu belirterek "Daha önce de sürekli aynı yolu kullanıyordum. Şimdi bu yola girdim. Hiç yakıt bile harcamadım. Harika, süper." diye konuştu.

YORUMLAR 67
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülke yapilan ve sonlandirilan eserle saha kalkar. Iste özlen Türkiye bu. Muhasir medeniyetler yolu bu esrlerle olur. Parti basina genel baskanim deyip oturmakla olmaz. Türkiyeyi disariya jurne ermekle liderlik ve vatanseverlik olmaz. Iste yönetim iste Türkiye. Durmak yok yola devam
    Cevapla
  • dadaş metin 7 yıl önce Şikayet Et
    MAŞALLAH. Allah yolumuzu açık etsin.
    Cevapla
  • AK vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır sana sevgili TÜRKİYE'm daha nice yeniliklere dev projelere inşALLAH AK parti olarak ( ak parti sevdalısı ) hep beraber yaşayacağız.
    Cevapla
  • Denizci 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu açık etsin. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanım Yıldırım hızıyla projeleri bitiriyor. MAŞAALLAH.
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    sizde nasıl bir kafa varki senin verginle yapılan bir köprüye 90 tlyi az görüyorsun. eleştrileri neden hep kendi üstünüze aslıyorsunuz hükümete bağlıyorsunuz kardeşim bu parayı hükümet almayacak yapan firma alacak 40 tl ye geçsen daha iyi değilmi veya 20 tlye hangi kafayı yaşıyorsunuz ben anlamadımki
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruyu bence yanlış yere kişilere soruyorsun kendine sor bakalım nasıl bir cevap vereceksin.Sanırsam o yolu kullanan biri değilsin bazı şeyler para ile ölçülmez ölçülemez...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle