ÇCSİB'in yeni başkanı belli oldu

Çimento, Seramik, Cam ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan oldu.

ÇCSİB'in yeni başkanı belli oldu
ÇCSİB'in yeni başkanı belli oldu
GİRİŞ 15.04.2014 13:28 GÜNCELLEME 15.04.2014 13:28

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, üretim ve ihracatta dünyanın en büyükleri arasında yer alan üç sektörün çatı örgütü ÇCSİB seçimli Genel Kurulu ile 11 kişilik yeni yönetimini seçti.

Geçen yıl 3,4 milyar dolar ihracat gerçekleştiren ÇCSİB'de yeni Yönetim Kurulu Başkanı, seramik sektöründe tecrübesi ile tanınan Bahadır Kayan oldu.

Kayan, halen sektörün köklü ve güçlü şirketlerinden Kale Yapı Ürünleri Grubu'nda Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürütüyor.

Türkiye ihracatında yerli kaynakları en fazla kullanan ve ithal ürünlere bağımlılığı en az olan stratejik sektörler çimento, cam ve seramikte, Bahadır Kayan'ın başkanlık edeceği yeni yönetim kurulu; Ekom Eczacıbaşı Dış Ticaret AŞ, Eleks Dış Ticaret AŞ, Ece Banyo Gereçleri Sanayi Ticaret AŞ, Çimentaş İzmir Çimento Fab. T.A.Ş, H.C. Trading B.V., Batı Çim Batı Anadolu Çimento Sanayi AŞ, Sançim Bilecik Çimento, Maden, Beton, Sanayi Ticaret AŞ, Paşabahçe Cam Sanayi Ticaret AŞ, Trakya Cam Sanayi AŞ ve Anadolu Cam Sanayi AŞ temsilcilerinden oluşuyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS