İstanbul'a yakın ucuz tatil yerleri!

İstanbul’a yakın bu ilçelerdeki tatil mekanları uygun fiyatlar ile tatil yapma imkanı sunuyor.

İstanbul'a yakın ucuz tatil yerleri!
İstanbul'a yakın ucuz tatil yerleri!
GİRİŞ 27.07.2010 13:40 GÜNCELLEME 09.09.2014 19:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 


Kenan Biter ve Fethi Karabali'nin haberi

 Son dönemlerde günden güne daha da ısınan ve ısınacak olan havalar, tatile çıkamayanları kısada olsa tatil planı yapmaya itiyor. Tatil yapmak isteyen ancak bütçesi dar olan vatandaşların imdadına ise İstanbul’un hemen yanı başındaki sahil ilçelerindeki ucuz tatil mekânları yetişiyor.

Uzun yolculuklar yapıp ülkenin klasik tatil yörelerinde tatil yapma imkânını, bu sene maddi imkânsızlıklardan veya zaman probleminden dolayı bulamayan vatandaşların yeni tatil mekânları İstanbul’a yakın sahil ilçeleri oluyor. İstanbul’a yakın olduğu için günü birlik konaklama imkânı da olan bu ilçelerdeki tatil mekânları da değişik fiyat alternatifleri ile vatandaşın tatil ihtiyacını gideriyor.

İstanbul’a 1 ile 3 saat arasında değişen mesafelerde bulunan bu ilçelerdeki tatil yerleri, her bütçeye uygun konaklama imkânı sunuyor. Fiyatların içinde sadece sabah kahvaltısı dahil olanı da var; kahvaltı, akşam yemeği, değişik sosyal aktiviteler bulunanı da. Hafta içi ve hafta sonu fiyatlarında farklılık gösteren bu mekânlar, bütçesi dar olanlar veya zaman sorunu bulunanları kendine çekiyor.

4 kişilik odalarda günlük 15 TL'ye konaklama!

Değişik özelliklere sahip bu mekânların günlük fiyatları 30 TL’den başlayıp yerine ve özelliklerine göre 150 TL’ye kadar çıkarken, 4 kişilik odaların 60 TL gibi düşük bir ücret ile fiyatlandırıldığı bazı pansiyonlarda adam başı hesabı yapıldığında rakam 15 TL'ye kadar düşüyor. İstanbul’a yakın olduğu için günübirlik veya daha da uzun konaklama yapan vatandaşlar bu sayede tatil ihtiyaçlarını da çok uzun mesafeler kat etmeden kısada olsa bastırmış oluyor.

İşte size İstanbul’a yakın kısa süreli tatil yapabileceğiniz ucuz tatil mekanları…

— AĞVA -

İstanbul’a arabayla 1.5 saat, otobüsle ise 2.5 saat mesafede bulunan, bir yanında Yeşilçay diğer yanın da ise Göksu deresinin bulunduğu, yeşilin bin bir tonunu barındıran, Karadeniz’e bakan altın sarısı kumsalı olan şirin bir ilçe.

Ağva’da konaklama imkanları ve  fiyatları ise şöyle:

Ağva Side Pansiyon: Hafta içi kahvaltı dahil olmak üzere konaklama kişi başı 45 TL iken, hafta sonu kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 60 TL.

Liman Otel: Liman Otel’de hafta içi tek kişi konaklama kahvaltı dahil 60 TL iken, bu rakam hafta sonu 85 TL ile ücretlendiriliyor. Liman Otelin 2 gün 3 gecelik paketi ise kişi başı kahvaltı dahil 140 TL ile fiyatlandırılıyor.

Marina Motel: Kişi başı 100 TL olan Marina Motel’de odalar 2 kişilik olup, fiyata kahvaltıda dahil.

Kurfal Otel: Hafta içi tek kişi konaklama kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere 85 TL iken, Kurfal otelin 2 gün 3 gecelik hafta sonu paketi ise tek kişi için 195 TL ile ücretlendriliyor. Otel ayrıca müşterilerine havuz, oyun salonu ve canlı müzik gibi etkinlikleri ücretsiz olarak sunuyor.

Nehir Perisi: Nehir Perisi otelde haftanın her günü konaklama 2 kişi kahvaltı ve akşam yemeği dahil 160 TL ile ücretlendiriliyor.

Deniz Yıldızı Motel: Deniz Yıldızı Motel’de haftanın her günü kişi başı kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 60 TL.

Yeşilçay Tatil Köyü: Haftanın her günü kişi başı 100 TL olup fiyata kahvaltı ve akşam yemeği dahil ediliyor. 3 gün 2 gecelik hafta sonu paketi ise kahvaltı ve akşam yemeği dahil 250 TL olarak ücretlendiriliyor. Ayrıca havuz, canlı müzik ve tekne turu gibi imkanlar ise ücretsiz olarak sunuluyor.

Club Pedalisa Otel: Haftanın her günü kahvaltı dahil olmak üzere kişi başı 65 TL.

Orman Evi: Orman Evi’nde hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere konaklama75 TL iken, hafta sonu ise kahvaltı ve akşam yemeği de dâhil olmak üzere konaklama 100 TL. Ayrıca ücrete havuzda dahil ediliyor.

Tesadüf Köy Evi: Haftanın her günü kahvaltı dahil olmak üzere kişi başı konaklama 50 TL

Zambak Hotel: 2 kişilik kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere konaklama 150 TL.

Riverside Otel: Riverside Otel’de kahvaltı dahil konaklama 100 TL.

 — ŞİLE -

İstanbul’a arabayla yarım saat 40 dakika, otobüs ile 1.5 saat mesafede bulunan, İstanbul’un akciğerleri olarak adlandırılan Şile, doğal güzellikleri, eşsiz kumsalı ve denizi ile İstanbul’un gözbebeği olmayı başarmış bir tatil beldesi.

Şile’de konaklama imkanları ve fiyatları ise şöyle:

Kuzey Yıldızı Hotel: Hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 80 TL iken, hafta sonu ise kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 110 TL ile ücretlendiriliyor. Müessese de havuz imkânı da ücretsiz olarak sunuluyor.

Şile Resort Otel: Hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere konaklama kişi başı 100 TL iken hafta sonu ise kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 140 TL. 3 gün 2 gecelik paket ise kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 440 TL ile ücretlendiriliyor. Kendine özel plajı havuz ve oyun salonları da ücrete dâhil ediliyor.

Değirmen Otel:Hafta içi 2 kişilik kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 200 TL ile iken hafta sonu ise 2 kişilik kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere 320 TL ile ücretlendiriliyor.

Şile Klas Otel: Hafta içi kahvaltı fiyata dâhil olmak üzere kişi başı 75 TL iken hafta sonu ise kahvaltı dahil olmak üzere kişi başı konaklama 100 TL ile ücretlendiriliyor. Otel kendine özel plajı bulunuyor.

Doğa Tatil Köyü: Hafta içi kahvaltı dahil olmak üzere konaklama kişi başı 70 TL iken, hafta sonu ise kahvaltı dahil olmak üzere 85 TL olarak ücretlendiriliyor.

Fener Motel: Hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere konaklama 70 TL iken hafta sonu ise kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere konaklama 100 TL ile ücretlendiriliyor.

— POLENEZKÖY -

İstanbul’dan arabayla yarım saat, otobüsle ise 1 saat mesafede yer alan, vakti zamanında Polonyalılar tarafından kurulan bu kasaba, şehrin gürültüsünden kaçıp rahat bir nefes almak ve kendini doğanın kollarına bırakmak isteyenler için en doğru adres.

Polenezköy’de konaklama imkanları ve fiyatları ise şöyle:

Hera Pansiyon: Haftanın her günü 2 kişi kahvaltı ve akşam yemeği dâhil olmak üzere konaklama 160 TL.

Berik Pansiyon: Hafta içi kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 80 TL iken, hafta sonu ise kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 100 TL ile ücretlendiriliyor.

Alinda Otel: Hafta içi 3 öğün yemek verilmek üzere 2 kişilik konaklama 200 TL iken, hafta sonu ise 3 öğün yemek verilmek üzere 2 kişi konaklama 240 TL ile fiyatlandırılıyor.

Köy Evi Pansiyon: Her gün kahvaltı dahil konaklama kişi başı 100 TL ile ücretlendiriliyor.

— KERPE -

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Kerpe İstanbul’dan arabayla sadece 1.5 saat ve otobüsle ise 2.5 saatlik bir mesafede bulunuyor. Kerpe doğallığını kaybetmemiş ormanları ile, uzun ve geniş kumsalları ve sakinliğiyle tatil yapmak isteyenler için iyi bir tercih.

Kerpe’de konaklama imkanları ve fiyatları ise şöyle:

Saygın Otel: Haftanın her günü kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere konaklama kişi başı 100 TL.

Otel Kerpe: Hafta içi kahvaltı dahil olmak üzere konaklama kişi başı 70 TL iken, hafta sonu kahvaltı dahil olmak üzere konaklama kişi başı 80 TL.

Yeniay Pansiyon: Yeniay Pansiyon’da 4 kişilik odalar 60 TL, bu ücretin içinde kahvaltı ve akşam yemeği bulunmuyor. 60 TL vererek 4 kişi konaklayabiliyor.

— İĞNEADA -

İstanbul’dan özel araçla 2.5 saat otobüs ile ise 3.5 saat mesafede yer alan İğneada, geniş kumsalı, koruma altındaki yedi gölü, zengin doğası oksijen çadırından farksız havası ve bünyesinde sakladığı sürprizlerle tatil için çok ama çok cazip…

İğneada'da konaklama imkanları ve fiyatları ise şöyle:

Gündüz Motel: Kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 75 TL.

Nur Otel: Hafta içi kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişilik konaklama 80 TL iken, hafta sonu ise kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişilik konaklama 100 TL.

Yakamoz Pansiyon: Yakamoz Pansiyonda 4 kişilik oda 4 kişi konaklama 70 TL.

Karaca Pansiyon: Karaca Pansiyon’da 2 kişi sade konaklama 40 TL. Odalar 4 kişilik olarak bulunuyor.

Kesimoğlu Pansiyon: Kesimoğlu Pansiyon’da 4 kişi konaklama 75 TL. Odalar 4 kişilik olarak bulunuyor.

Uğur Pansiyon: Uğur Pansiyon’da 3 kişi konaklama 50 TL. Odalar 3 kişilik olarak bulunuyor.

Gül pansiyon: Gül Pansiyon’da 4 kişi sadece konaklama 60 TL. Odalar 4 kişilik olarak bulunuyor.

 — KİLYOS -

Trafik kargaşasından uzak ve sakin bir ortamda deniz ve doğa içinde hafta sonu tatili ve dinlencesi yaşamak istiyorsanız, İstanbul’un Sarıyer ilçesinin bu güzel beldesi Kilyos'u ziyaret edebilir, yaz aylarında plaj ve deniz keyfini sürebilirsiniz.

Kilyos’da konaklama imkanları ve  fiyatları ise şöyle:

Kilyos Kale Otel: Kahvaltı fiyata dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 120 TL. Ayrıca havuz vs. etkinlikler fiyata dahil.

Erzurumlu Otel: Kahvaltı fiyata dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 130 TL iken, kahvaltının yanına akşam yemeği de olduğunda fiyat 2 kişilik 190 TL oluyor. Havuz vb. otel imkanları da fiyata dahil.

Grup Otel: Hafta içi sadece kahvaltı fiyata dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 110 TL iken, hafta sonu ise sadece kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 160 TL.

Yalı Otel: Sadece kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 120 TL.

Yuva Otel: Sadece kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 100 TL.

Mehtap Otel : Sadece kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 90 TL.

Mistik Otel: Sadece kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 60 TL.

— AVŞA -

4 tarafı denizle çevreli bu ada kumsalları ve eşsiz manzarası ile ön plana çıkıyor. Özellikle şahin tepesinden nefis bir günbatımını izleyerek doyumsuz bir tatil yapabilirsiniz.

Avşa’da konaklama imkanları ve fiyatları ise şöyle:

 Avşa Park Otel: Kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere kişi başı konaklama 80 TL. Yemeklerde açık büfe sistemi uygulanıyor. Ayrıca odalarda klima ve mini bar bulunuyor.

Ayata Otel: Hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere kişi başı konaklama 75 TL iken, hafta sonu ise kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere kişi başı konaklama 90 TL. Odalarda klima ve mini bar bulunuyor.

Akvaryum Motel: Kahvaltı ve akşam yemeği dahil olmak üzere kişi başı konaklama 70 TL.

Alemdar Motel: Hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği hariç 2 kişi sadece konaklama 40 TL iken, hafta sonu ise 2 kişi sadece konaklama 50 TL.

Manyas Motel: Kahvaltı fiyata dahil olmak üzere çift kişilik konaklama 75 TL.

Anı Apart: Kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 75 TL.

Kanarya: Kahvaltı dahil olmak üzere 2 kişi konaklama 50 TL.

— KARASU -

Maviyle yeşilin buluştuğu eşsiz bir yer olan Karasu keşfedilememiş yapısıyla sizleri çağırıyor. Sakin ve sessiz bir tatil geçirmek isteyenler için birebir.

Karasu’da konaklama imkânları ve fiyatları ise şöyle:

Karasu Otel: Hafta içi kahvaltı ve akşam yemeği dahil tek kişi konaklama 60 TL iken, hafta sonu kahvaltı ve akşam yemeği dahil tek kişi konaklama 65 TL.

Aqua Park Otel: Haftanın her günü sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil tek kişi konaklama 65 TL.

Otağ Otel : Otağ Otel’de sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hariç tek kişi konaklama 30 TL iken, 2 kişi konaklama ise 50 TL olarak ücretlendiriliyor.

Dülger Pansiyon: Dülger Pansiyon’da 4 kişilik odada 4 kişi konaklama 50 TL.

— ŞARKÖY -

Türkiye’nin en uzun ve dünyanın ise en uzun 12. kumsalına sahip Şarköy’ün denizi de ender denizlere verilen mavi bayrağa sahip. Deniz, balık, üzüm ve karidesin merkezi olan Şarköy doğasıyla dikkatleri üstüne çekiyor.

Şarköy’de konaklama imkanları ve fiyatları ise şöyle:

Coşkun Otel: Çoşkun Otel’de sabah kahvaltısı dahil 2 kişi konaklama 100 TL.

Erkan Motel: Erkan Motel’de sabah kahvaltısı dahil 2 kişi konaklama 80 TL iken, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil 2 kişi konaklama ise 110 TL.

RİVA

Muazzam denizi ve kumsalının yanında bir de doğa güzelliği eklenince riva adete cennetten bir parça sunuyor tatilcilerine.

Riva'da konaklama imkanları ve fiyatları şöyle:

Kaptan Otel: Hafta içi kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 50 TL iken, hafta sonu kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 100 TL.

Elmas Otel: Her gün için kahvaltı dahil olmak üzere konaklama 75 TL.



kenan.biter@ekotrent.com

Ekotrent

YORUMLAR 2
  • Eylül 6 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba Şile kalacak yer pansiyon otel arıyorsanız şile dikçatı pansiyon tavsiye ederim. Biz şilede kalacak yer ya da ucuz otel motel pansiyon aradığımız zaman dikçatı pansiyon şile yi tercih ediyoruz. hem temiz hem aile işletmesi aynı zamanda havuzlu pansiyon.
    Cevapla
  • RŞAİR 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayy Ne Güzel Yerler Gogleden Baktım Yerlerini
    Cevapla