smile adsl'den 'Yazlık İnternet Paketi'

Yazlığına gidenler, evlerine dönen öğrenciler kısacası kısa süreli internete ihtiyaç duyan herkese smile adsl’den “Yazlık İnternet Paketi”

smile adsl'den 'Yazlık İnternet Paketi'
smile adsl'den 'Yazlık İnternet Paketi'
GİRİŞ 22.09.2010 14:35 GÜNCELLEME 22.09.2010 14:35


smile adsl, yazın kapıya dayanması ile birlikte tatil planları yapmaya başlayan İnternet kullanıcılarına büyük bir kolaylık sunuyor. 3 ve 6 aylık seçeneklerle sunulan paket, süresi dolunca otomatik olarak kendi kendine kapanarak, sizi kapatma prosedürleri ile uğraşma zahmetinden ve lüzumsuz yere para ödeme derdinden kurtarıyor.  

Türkiye’de ilk defa smile adsl tarafından 2 yıl önce gerçekleştirilen ve her yıl artan bir ilgiyle yoğun talep gören “smile adsl Yazlık İnternet Paketi”, 2009’un yaz aylarında da kısa süreli internet kullanıcılarının hizmetine sunuldu. 1 Mayıs – 31 Ekim 2009 tarihleri arasında satışa açık olan ve hem limitli hem de limitsiz tüm seçenekleri kapsayan bu paketlerin, tüm vergilerin ve aktivasyon ücretinin de dahil olduğu fiyat ve kullanım süresi seçenekleri şöyle:

3 aylık 1 Mb 4 GB yazlık paket – 119 TL.
6 aylık 1 Mb 4 GB yazlık paket – 199 TL.

smile adsl’in Yazlık İnternet Paketi, yine Türkiye’de bir ilk olan “tak-çalıştır” modem ile abonelere formalitelerden uzak, hızlı, pratik ve ekonomik bir hizmet sunuyor.

Abonelik ücretlerinin kredi kartı ile bir kerede yapıldığı Yazlık İnternet Paketi’nde kullanıcılar, kendi modemlerini kullanabilecekleri gibi, yeni modem talep ederlerse, kablolu modemleri 49 TL, kablosuz modemleri de 79 TL gibi cazip fiyatlarla alabilirler.

Aboneler ayrıca, 1038 hizmeti ile tüm şehirlerarası, uluslararası ve GSM numaraları ile yapacakları telefon görüşmelerini de yarı yarıya varan indirimlerle yapma şansına sahipler.

Rotahaber