Kılıçdaroğlu'nun bir yalanı daha ortaya çıktı

"Bakırköy 46 projesinin imar planının çıkartılması karşılığında TÜRGEV Vakfı'na Ataşehir'de 20 dönümlük arsa verildi" iddialarına Ağaoğlu'ndan yalanlama geldi.

Kılıçdaroğlu'nun bir yalanı daha ortaya çıktı
Kılıçdaroğlu'nun bir yalanı daha ortaya çıktı
GİRİŞ 19.01.2014 21:17 GÜNCELLEME 20.01.2014 08:42
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ağaoğlu Şirketler Grubundan, "TÜRGEV'e Ataşehir'de 20 dönümlük arsa verilmesi' iddialarının gerçeği yansıtmadığı, hiçbir biçimde böyle bir arsanın verilmediği, bu tür bir pazarlığın da söz konusu olmadığı bildirildi.

MİTİNGLERDE HEP DİLE GETİRİYORDU

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği ''Başbakan'ın ailesinin de yönetim kurulunda yer aldığı TÜRGEV Vakfına Ataşehir'de 20 dönümlük arsa verilmesi'' iddiaları karşısında kamuoyunu bilgilendirme gereğinin doğduğu belirtildi.

Ağaoğlu Şirketler Grrubu'ndan yalanlama geldi

Kılıçdaroğlu'nun son iki günden bu yana gerçekleştirdiği mitinglerde, söz konusu iddiayı ifade ettiği anımsatılan açıklamada, "Adı geçen vakfa hiçbir biçimde böyle bir arsa verilmediği gibi bu tür bir pazarlık da söz konusu olmamıştır" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ülkemizde 17 Aralık'tan bu yana devam eden siyasal tartışmaların odağına grubumuzun yerleştirilmesinden ve ileri sürülen argümanlarda grubumuz adının sıklıkla anılmasından derin bir üzüntü ve rahatsızlık duymaktayız. Türk ekonomisinin lokomotifi niteliğindeki inşaat sektörü ve bu sektörün en önemli oyuncularından biri olarak grubumuz, yürütülen bu tartışmalardan büyük zarar görmektedir. Halen yargı süreci devam eden Bakırköy 46 projemizin imar planlarıyla ilgili yürütülen bu tartışmalar, adil yargılamayı olumsuz etkilemeye yönelik sonuçlara yol açabilecek nitelik taşımaktadır.

Basın ve Sayın Kılıçdaroğlu tarafından sıklıkla dile getirilen bu proje esasen kentsel dönüşüm yasası çerçevesinde yapılan bir plandır. Kentsel dönüşüm projeleri yasalar tarafından da teşvik edilen bir uygulamadır. Tüm işlerimizi Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tam bağlılıkla yerine getirdiğimizi ve verilemeyecek hiçbir hesabımızın olmadığını kamuoyunun özellikle bilmesini isteriz.

Ayrıca herkesin ulaşabileceği tapu kayıtları ortadadır ve bu konunun aydınlatılması amacıyla Sayın Cumhurbaşkanlığı makamına, TBMM Başkanlığına ve Vakıflar Genel Müdürlüğü makamlarına müracaat ederek tapu kayıtlarının incelenmesini ve gerçeğin tespiti için başvurularda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız."

YORUMLAR 29
  • Aslan GÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme kararıyla defalarca TESCİL'lendi. mahkeme kararıyla yalancı ve iftiracı olduğu defalarca tescillenmiştir. Daha ne diye tartışiyorsunuz. kendi haline bırakın, fikri fukaranın zikri.... bu kadardır.
    Cevapla
  • K..MURAT 10 yıl önce Şikayet Et
    yalan.... bazılarının yalanlarına bakılırsa. buda yalanmı ....
    Cevapla
  • bgungor 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu gandiği seviyoruz. Halk artık tarafsız medyadan herşeyi takip ediyor,chp bizim reklamımızı ve değerimizi kanıtlıyor gandi de ekmeğimize YAĞ sürüyor,biz memnunuz partililer memnun niye kızalımki:!!!!!!
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Yalan ve iftira atmayan CHP li gösterebilirmisiniz bana ?. 76 yaşındayım CHP yi iyi tanırım, CHP denildimi dönüp gidecen ! ne dinimize uyar nede huyumuza !!!
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    kime inanacağız . h.türk.ün tekçisi bu konuyu çok işledi.bakırköy.yerleşik zengin semt olduğu halde aynı bidiyin köy.h.türkün tekçisi adamları dürstlük abidesi demediyi kaldı dünya yorum yaptım 1tanesi yayınlanmadı suçluyu kimse savunmaz.ama .bir iş adamını.k.k.gibi mesnetsiz iddialarla karalamak yok etmeye çalışmak.bir gasteciye hele bu gasteci adamla tek görüşürüm doğruyum çalışkanım diyorsa hiç yakışmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle