Ziyaretçi sayısını yüzde 30 arttırdı

Kadıköy'deki Marmaray Ayrılıkçeşme durağının çıkışında bulunan Tepe Nautilus AVM 11 milyon dolar yatırımla yenilendi, ziyaretçi sayısı yüzde 30 arttı..

Ziyaretçi sayısını yüzde 30 arttırdı
Ziyaretçi sayısını yüzde 30 arttırdı
GİRİŞ 19.12.2013 11:09 GÜNCELLEME 19.12.2013 11:09

Kadıköy'deki Marmaray Ayrılıkçeşme durağının hemen çıkışında yer alan ve 11 milyon dolara yenilenen Tepe Nautilus AVM'nin ziyaretçi sayısı yüzde 30 oranında arttı.

18 ay süren yenileme çalışmalarının sessizce yapıldığını belirten Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Metin Gültekin, "AVM gündüzleri müşterilerini ağırladı, gecelerli ise yoğun bir çalışma başladı. Bu şekilde AVM'yi baştan aşağı yeniden tasarladık" dedi.

Tepe Nautilus'un Kadıköy, Üsküdar, Acıbadem, Koşuyolu gibi nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bir bölgede yer aldığını belirten Gültekin, bu nedenle 11 yıldır sadık bir ziyaretçi profiline sahip olduklarını da söyledi.

Marmaray'ın yanı sıra Kadıköy-Kartal Metro Hattı yolcularını da ağırladığını belirten Gültekin, "Bulunduğumuz konum itibariyle şu anda Kazlıçeşme'den Kartal'a olan ulaşım haritasının tek kesişme noktasıyız. İstanbul'un iki yakasını buluşturuyoruz" dedi.