Torun: Ankara'da masa başında ahkam kesiyorlar

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan ünlü işadamı Aziz Torun AVM Yasası'na yönelik sert konuştu.

Torun: Ankara'da masa başında ahkam kesiyorlar
Torun: Ankara'da masa başında ahkam kesiyorlar
GİRİŞ 14.03.2015 11:47 GÜNCELLEME 14.03.2015 11:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun AVM düzenlemesilyle ilgili açıklamalarda bulundu. Torun, "Ankara’da masa başında ahkam keserek, AVM’leri düzenlemeye çalışıyorlar” dedi.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuşan, Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, AVM’lerin kapanması için uğraşan bir grup olduğunu söyledi.

Torun AVM'lerle ilgili olarak pazar günü kapanmasını da içeren tartışmalarla ilgili “Ankara’da masa başında ahkam keserek, AVM’leri düzenlemeye çalışıyorlar” dedi. Torun, bu alanlarda kendilerinden başka ahkam kesenlerin yatırımcıyı ve girişimciyi anlamadığını ifade etti.

YORUMLAR 13
  • GARİBAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada Washingtonda masa başında çıkarıyor yasaları . Oraya gidince de ağzının suyu akıyor. Bu ne çelişki...
    Cevapla
  • ismail58 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen de sırça köşklerden ve avm lerden ahkam kesiyorsun beyefendi...
    Cevapla
  • TÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Aziz torun 2010 yılı ekim ayında trgyo yu yüksek fiyattan halka arz ettin, benim gibi küçük yatırımcıların kanını emdin.önce bunun cevabını ver önce.
    Cevapla
  • abdullah doğrusöz 9 yıl önce Şikayet Et
    hangi yatırımcıdan hangi girişimciden bahsediyor bunlar yazık ufak esnafın bakkalın seyyarın kesesine göz dikip oturduğu yerden ahkam kesen sizlersiniz a.v.m yaparsın gökdelen rezidans dikersin bu mu yatırım sanki bu millet yatırımın ne olduğunu bilmez kaç tane fabrika kurdun katma değer yaratacak hangi yatırımı yaptın ki hadi oradan hadi ordan
    Cevapla
  • ilyas 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın azız bey bu ülkede küçük esnaf dıye bir kesim var esnaf akşam evıne ekmek getırmek için canı çikıyor kardeşim senın avm dolar basıyor senın ekmek için oyle derdın yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle